Merhaba kızlar; ben İstanbuldayım, erkek arkadaşımsa Bursada. Düğünü orda yapmayı düşünüyoruz. Ama malum yol uzun oldugundan, benim çevremden çoğu kişi gelemicek sadece yakın akrabalarım gelebilir düğünümüze. Kınayı burda yapmayı düşünüyoruz. Kına'nın bir kısmında gelinlik giysem nasıl olur ? böyle yapan arkadaşlar varmı aranızda ? Yapan varsa nasıl yaptı, duvak taktımı? eğlencenin başındamı sonundamı gelinliğini giydi? bunlarla ilgili bilgi verirmisiniz :18:
Aynı benim durumum gibi, ben Kocaelide nişanlım Bursadaydı, kına Kocaelide düğün Bursada oldu ve düğüne yakın akrabalar dışında çoğu kişi gelemediği için kınada da gelinlik giydim. Kına da salonda oldu.
canım bende aynen böyle düşünüyorum ama bizim burda düğün salonunu erkek tarafı tutar.sorun olucak die tedirgin oluyorum.senin kına için salon ücretini senin tarafın mı karşılamıştı?
canım bende aynen böyle düşünüyorum ama bizim burda düğün salonunu erkek tarafı tutar.sorun olucak die tedirgin oluyorum.senin kına için salon ücretini senin tarafın mı karşılamıştı?
haklısın canım ama çok fazlada kasmak istemiyorum.bu durumu nişanlımla konuştuk iki tarafta yapabilecek gücünün olmadığın söyledi ama gidecekler için araba tutulabilir dedi.o'na da hak veriyorum.ne kadar araç tutulsada genede herkes gelemez ki.o yüzden ben burdada gelinlik giymek istiyorum.herşeyin hayırlısı olsun inşallah.çok zor işlermiş.
Durumları yoksa zorlamanın gereği yok bencede cnm. Sen mantıklı birine benziyorsun. Düğünden sonra artık evlilik hayatın başlayınca o streslerin kaygıların hepsi geçmiş oluyor hatırlanmıyor, eğer bir gerginlik bir sıkıntı kırıcı sözler yaşanmışsa onlar akılda kalabilir, Allaha şükür öyle birşey olmamıştı bizde. Düğün için aracı kayınbabamlar tuttu ama herkes gelemedi cidden. Yaşlısı var, bebeklisi var, rahatsızı var, o kadar yolu göze alamayan var. Kınada duvaksız halde giydim gelinliği, hem o kadar özeniliyor masraf yapılıyor bir kere giy bırak olmasın, ne kadar hevesini alırsan o kadar iyi, böyle de düşünmek lazımBu arada ne zaman düğünün cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?