arkadaşım 7 ay olmuş kınayla boyayalı.tutması lazım bence ama işini garantiye al ve bir kuaföre git.zaten koyu bir renge boyar garanti.ilk ona boyat,sonra evde kendin boyarsın
ben kına yapalı 1 ay olmustu, bastan sacımın bi tutamına denedim mavi siyah boyayı oldu :) suan mavimsi olarak simsiyah saçım , cok mutluyum :) soyliim dedim de belki işine yarayan olur.
yok bence de beklemelisin benim bir arkadaşımın sadece uçlarında kına kalmıştı gitmiş röfle yaptırmış adam açmasına rağmen yine de uçlar ile dipler arası renk farkı belliydi
ya kızlarr yakında mezunıyt torenı var yardım edın bakı kızzl ıle acık kahveyı bırlestrsek nasıl bı renk olur fkrınız vrmı ?? yada onerecegnz bı renk suan sacım kızıl
kına üstüne defalarca boya yapan biri olarak söyliyim
ben sacımı 4 yıl mavi-sıyah kullandım.mavi siyah bi ara cok akmıştı uzun zmn boyamamıştım üstüne kına yaktım cikolata kahve olmuştu ama gözüm hep mavi siyaha alıştıgı için 3 gün sonra mavi siyah boyadım cok ta güzel kapattı
haa ama su da var kınanın üstünde tutan tek renk mavi siyah ki o bile bi süre sonra akıp kızıl yansımalar bırakıyo yine
ben en son 8 yada 9 ay önce kına yaltım sacıa üzerine 3 defa boyadım 2 kere acık kestne en son sonbhar kızılı boyadım. acık kestne de alakasız koyu bi kızıl oldu sacım
sonbhr kızılı da cok güsel oldu ama aktı yine eski rengine döndü
kısaca toparlıyım bunu yıkadıkca akan boyalar gbi düşünceksin boyadıgında tutuyo ama yıkanınca cıkıo