Kına yüz örtüsü ariyorum

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.769
138.369
798
Kizlar selamlar
Mayista evleniyorum kismetse
Kinada kullanacagim yuz ortusu ariyorum nakisli suslu birsey istiyorum kirmizi bordo veya baska bir renk
El emegi olursa sevinirim yardimci olabilecek arkadaslarin mesajlarini bekliyorum

Kizlar selamlar
Kinada kullanacagim yuz ortusu ariyorum nakisli suslu birsey istiyorum kirmizi bordo veya baska bir renk
El emegi olursa sevinirim yardimci olabilecek arkadaslarin mesajlarini bekliyorum

ne kadarlık bişey arıyosunuz

canım bende iki takım var biri tek kırmızılıdigeride kırmızı işlemeleri altı rengi istersen ikisinide uygun fiyata gönderebilirim ikisininde eldivenleride var

Kizlar selamlar

Bende bu var cnm begenrsen 15 tl

$20140320_220603.jpg $20140320_220819.jpg $20140320_220829.jpg

birtanesi kırmızı üüstüne kırmızı pul işleme diğeri kırmızı üzerine altın pul işleme ikisinide yollayım hangisini begenirsen onu kullan

Kizlar selamlar

Tatlım selam. Annem tel kırma yapıp satıyor uzun süredir. Eli çok iyidir. Benim için de kına örtüsü yapacak. Dilersen sana da yapabilir. Şuana kadar kırmızı isteyen olmadı o yüzden diğer renklerde yaptıklarının linkini yolluyorum. Tabi kına örtüsü kare olacak bunlar mevlütörtüleri. Fiyatları da 60-70 civarı. Pahalı gelebilir ne kadarlık bakıyorsun bilmiyorum ama gerçekten baya emek harcanan bir şey.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687693

Tatlım selam. Annem tel kırma yapıp satıyor uzun süredir. Eli çok iyidir. Benim için de kına örtüsü yapacak. Dilersen sana da yapabilir. Şuana kadar kırmızı isteyen olmadı o yüzden diğer renklerde yaptıklarının linkini yolluyorum. Tabi kına örtüsü kare olacak bunlar mevlütörtüleri. Fiyatları da 60-70 civarı. Pahalı gelebilir ne kadarlık bakıyorsun bilmiyorum ama gerçekten baya emek harcanan bir şey.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687693

Merhaba canim
Annecigin de senin gibi becerikliymis demek ki masallah;)
Biraz dusuneyim bakinayim canim haber veririm karar verince
Cok tesekkurler ilgine

Kizlar selamlar

bende kırmızı üzeri pullu var gıcır gıcır 10 tl ye veririm

Back