Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım elbisen gelinliğin ve bindallı hepsi de çok güzel ve sana çok yakışmış.Çok güzel bir gelin olmuşsun.Bindallı giydiğin aslında iyi olmuş ya ,eğer bir gün ben de evlenecek olursam giyerdim.Çünkü onu da başka hiçbir zaman giyemeyeceksin.Onun da keyfi ayrı olmalı.Tebrik ederim bir ömür boyu mutluluklar...
mutluluklar dilerim bir ömür.kınada saçın çok güzel olmuş ayrı bayıldım.her iki saçıda denemişsin kınada açık düğünde topuz çok hoş olmuş.
saol cnm seninde hayırlısı olsun şimdiden
duvağı iğnelerle fese takıyosun cnm kına yakıldıktan sonra damat açıyo aynı gelinlikte olduğu gibi sonra duvak kalıyor çıkmıyo
ewwet işte o an
süppeeeeer oluyor bence
kınanın en sevdiğim yanı ağladıktan sonra süper bir mutluluk doping güç herşey oluyo işte
ben ve annem çok sulugözlüyüzde şimdiden çeyizler açıldıkça bile ağlayıp duruyoruz
maşşallahh canım çoook guzel,çok tatlış olmuşsun ... Allah mesut etsin mutluluğunuz daim olsun , evinizden huzur neşe eksik olmasın inşallah![]()
Gelin Makyajını Kim Yaptıysa Eline Koluna Sağlık..
Ne Kadar Sade, Ne Kadar Hoş, Gelin Dediğin Böyle Hafif Makyajlı Olmalı..
Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..
Herşey Gönlünce Olsun Arkadaşım..![]()
Allah mesut etsin canim en cok bindallina bayildim. Ve tabiki karanfil gözüme carpti, ben de takicam insallah
diğerlerini beğenmedin mi yoksainş.lah cnm sendemi denizlidensin herkes bilmez çünkü karanfili
Begendim begendim, citi piti bi gelin olmussun
Denizliden degilim ama komsuyuz :)