• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına ve düğün fotolarım:))))

mutluluklar dilerim bir ömür.kınada saçın çok güzel olmuş ayrı bayıldım.her iki saçıda denemişsin kınada açık düğünde topuz çok hoş olmuş.

Canım elbisen gelinliğin ve bindallı hepsi de çok güzel ve sana çok yakışmış.Çok güzel bir gelin olmuşsun.Bindallı giydiğin aslında iyi olmuş ya ,eğer bir gün ben de evlenecek olursam giyerdim.Çünkü onu da başka hiçbir zaman giyemeyeceksin.Onun da keyfi ayrı olmalı.Tebrik ederim bir ömür boyu mutluluklar...

saol cnm allah sanada nasip etsin:71: mutlaka giy hepsinin yeri ayrı bi daha giyilmiyor 1 kere giyiyosun ama en rahatı bindallı hele oynarken:1:

mutluluklar dilerim bir ömür.kınada saçın çok güzel olmuş ayrı bayıldım.her iki saçıda denemişsin kınada açık düğünde topuz çok hoş olmuş.

teşekkürler cnm beğendiğine sevindim evet ikiside güzel oldu içime sindi:71:

saol cnm seninde hayırlısı olsun şimdiden
duvağı iğnelerle fese takıyosun cnm kına yakıldıktan sonra damat açıyo aynı gelinlikte olduğu gibi sonra duvak kalıyor çıkmıyo

ewwet işte o an
süppeeeeer oluyor bence
kınanın en sevdiğim yanı ağladıktan sonra süper bir mutluluk doping güç herşey oluyo işte
ben ve annem çok sulugözlüyüzde şimdiden çeyizler açıldıkça bile ağlayıp duruyoruz

ewwet işte o an
süppeeeeer oluyor bence
kınanın en sevdiğim yanı ağladıktan sonra süper bir mutluluk doping güç herşey oluyo işte
ben ve annem çok sulugözlüyüzde şimdiden çeyizler açıldıkça bile ağlayıp duruyoruz

valla ben ağlamadım cnm fazlada zorlamadılar baktılar niyetim yok:))))))))))))

maşşallahh canım çoook guzel,çok tatlış olmuşsun ... Allah mesut etsin mutluluğunuz daim olsun , evinizden huzur neşe eksik olmasın inşallah :71:

Gelin Makyajını Kim Yaptıysa Eline Koluna Sağlık..
Ne Kadar Sade, Ne Kadar Hoş, Gelin Dediğin Böyle Hafif Makyajlı Olmalı..

Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..:nazar:
Herşey Gönlünce Olsun Arkadaşım..:70:

Allah mesut etsin canim en cok bindallina bayildim. Ve tabiki karanfil gözüme carpti, ben de takicam insallah

Gelin Makyajını Kim Yaptıysa Eline Koluna Sağlık..
Ne Kadar Sade, Ne Kadar Hoş, Gelin Dediğin Böyle Hafif Makyajlı Olmalı..

Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..:nazar:
Herşey Gönlünce Olsun Arkadaşım..:70:

ah tatlım dünyanın boyasını sürdüler yüzüme ama yapan arkadaş gerçekten çok özendi saolsun bir çırpıda makyajımda saçımda yapıldı şaşırdım ve hiç pişman olmadım makyajımı özellikle çok beğendim arkadaş işini biliyo hakikaten bu arada çok saol cnm güzel dileklerin için:71:

Begendim begendim, citi piti bi gelin olmussun :31:
Denizliden degilim ama komsuyuz :)

:54:saol cnm.hıımmm ben sadece denizliye has diye biliyodum karanfili o yüzden sordum mutlaka tak herkes nasıl şaşırdı düğünde hoşuma gitti valla kimi anlamamış düğünden sonra sormaya geldi o neydi diye hele arkadaşımın biri saçımı uzatıp ördürüp taktım sanmış düşün yani:9:

Back