kına ve düğün fotolarım:))))

tebrikler canım
Allah bir ömür boyu mutluluk versin size
bu arada bir şey dikkatimi çekti i
lk fotolarda damadı kardeşin sandım:44:
sonrasında arabalı resimde damat olduğu anladım ama iyi dağıtmışsınız adamı hee
yaka kravat falan kalmamış

:))))) kendi dağatmış şekerim bende fotoda fark ettim hatta düğün fotolarıda geldi dün salondan bi tek nikahta düzgün üstü başı ilk danstan sonra gene dağalmış fotoları görsen koparsın sanki zorla imza attırmışım gibi akşam baya bi güldük ailecek oda şaştı haline dün nolmuş bana böle ya diyo düğün stresinden olsa gerek bakalım stüdyo fotoları nasıl olcak gidip fotoları seçtik aslında ama hiç dikkatimi çekmedi bakalım artık allah kerimbu arada çok saol darısı isteyenlerin başına

Damat beyi kına gecesinden çalıştırmaya başlamışsınız habire çay dolduruyor arkada. Allah huzurunuzu hiç bozmasın,bir ömür boyu mutluluklar.

Damat beyi kına gecesinden çalıştırmaya başlamışsınız habire çay dolduruyor arkada. Allah huzurunuzu hiç bozmasın,bir ömür boyu mutluluklar.

napayım şekerim baştan nasıl alıştırırsan öle gidermişşaka bi yana kuaförden geldik çay yapmışlar benimkide çay aşığı bitince kendi koydu çayını o arada bikaç fotoda çıkmış öle küçük eniştemde saolsun sonradan fon olarak kullandı eşimi her fotoda pozunu al bacanak deyip durdu öyle güzel bi hatıra oldu bizede.bu arada çok teşekkürler güzel dileklerin için

elbiseni bende çok beğendim canım çok güzelmiş zaten kına için böyle güzel elbiseler alınıyosa bindallı niye giyilirki çünki okadar beğenilerek alınan güzelim elbiseler sadece 2 saat giyilebiliyo ozaman sonra çıkarıp bindallı giyiyosun ben bunu düşündüğüm için kınamda giymiycem bindallı elbiseme doyayım diye gerçi senin bindallınada bayıldım ben çok güzel oda

çok güzel çıkmışsınız canım allah ölene kadar ayırmasın sizi ve mutluluk denizinde boğulun inşallah

Allah mesut etsin canım.Kınandaki saç daha yakışmış sana açık saç yüzüne daha iyi gitmiş bence

saol cnm eksik olma.saçım güzel oldu evet baya bi uğraştılar kuafördeki bütün herkesin eli değdi saçıma:)))) bi makyajı beğenmedim

daha güzeli senin olsun tatlımcnm adet olmuş böyle gelmiş böyle gider bende çok beğenerek aldım bindallıyı baya giydim ona doydum elbise o kadar giyilmiyo işte ben kuafördende baya geç çıktım ondan bişey anlamadım elbiseden sen doya doya giyersin inş.lah allahım herkese nasip etsin işim şaka giymek bile yetti nasip olduya o yeter

ne kadar güzel bir yüzünüz var maşallah..çok yakışmışsınız eşinizle de,ömür boyu mutluluklar dilerim:97:

16 temmuzdada ben giyicem elbisemi inşallah almadım bindallı sağol canım inşallah doyarım çok beğenerek aldım.

Canım elbisen gelinliğin ve bindallı hepsi de çok güzel ve sana çok yakışmış.Çok güzel bir gelin olmuşsun.Bindallı giydiğin aslında iyi olmuş ya ,eğer bir gün ben de evlenecek olursam giyerdim.Çünkü onu da başka hiçbir zaman giyemeyeceksin.Onun da keyfi ayrı olmalı.Tebrik ederim bir ömür boyu mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…