tebrikler canım
Allah bir ömür boyu mutluluk versin size
bu arada bir şey dikkatimi çekti i
lk fotolarda damadı kardeşin sandım:44:
sonrasında arabalı resimde damat olduğu anladım ama iyi dağıtmışsınız adamı hee
yaka kravat falan kalmamış
Damat beyi kına gecesinden çalıştırmaya başlamışsınız habire çay dolduruyor arkada.Allah huzurunuzu hiç bozmasın,bir ömür boyu mutluluklar.
gelin makyajınız çok hoş
mutluluklar canım.
mutluluklar dilerim
saol tatlm.evet cnm önce ( :))))gül kurusu )kıyafetimi giydim sonra belli bi zaman sonra kına zamanı gelince gittim bindallımı giydim sonra gece bitene kadar öyle kaldım rahat oluyo valla ama elbisemi çok sevmiştim pek hevesimi alamadım doğrusu azcık daha giyseydim keşke:))))))))))
Allah mesut etsin canım.Kınandaki saç daha yakışmış sana açık saç yüzüne daha iyi gitmiş bence
elbiseni bende çok beğendim canım çok güzelmiş zaten kına için böyle güzel elbiseler alınıyosa bindallı niye giyilirki çünki okadar beğenilerek alınan güzelim elbiseler sadece 2 saat giyilebiliyo ozaman sonra çıkarıp bindallı giyiyosun ben bunu düşündüğüm için kınamda giymiycem bindallı elbiseme doyayım diye gerçi senin bindallınada bayıldım ben çok güzel oda
çok güzel çıkmışsınız canım allah ölene kadar ayırmasın sizi ve mutluluk denizinde boğulun inşallah
ne kadar güzel bir yüzünüz var maşallah..çok yakışmışsınız eşinizle de,ömür boyu mutluluklar dilerim:97:
daha güzeli senin olsun tatlımcnm adet olmuş böyle gelmiş böyle gider bende çok beğenerek aldım bindallıyı baya giydim ona doydum elbise o kadar giyilmiyo işte ben kuafördende baya geç çıktım ondan bişey anlamadım elbiseden sen doya doya giyersin inş.lah allahım herkese nasip etsin işim şaka giymek bile yetti nasip olduya o yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?