kına ve düğün fotolarım:))))

ömür boyu mutluluklar inşallah... çok güzel olmuşsun. sen atlatmıssın benimde kasımda olacak, daha çok var ama şimdiden heyecanlıyım tebrik ederim canım...

öncelikle mutluluklar dilerim hayırlısı olsun
süperde bir fikir aldım bu arada
benim kına kıyafetiminde fesi ve duvağı var ve duvağı çok süper
kına yakıldıktan sonra çıkarmak istemiyodum
fotolardan gördüm nasıl taktığını bayıldım
fikir çaldım yani

çok güzel bi gelin olmuşsun canım buarada kınada mor kıyafetten sonra bindallıyı giydin kına sonuna kadar bindallıyla kaldın dimi

mutluluklar allah bi yastıkta kocatsın

ömür boyu mutluluklar inşallah... çok güzel olmuşsun. sen atlatmıssın benimde kasımda olacak, daha çok var ama şimdiden heyecanlıyım tebrik ederim canım...

öncelikle teşekkürler cnm seninde hayırlısı olsun şimdiden inş.lah senin güzel fotolarınıda görmek nasip olur.normaldir heycanlanman hele bide o gün gelsin o zaman gör sen ama tadını çıkar gelip geçiyo bianda anlamıyosun bile

saol cnm seninde hayırlısı olsun şimdiden
duvağı iğnelerle fese takıyosun cnm kına yakıldıktan sonra damat açıyo aynı gelinlikte olduğu gibi sonra duvak kalıyor çıkmıyo

çok güzel bi gelin olmuşsun canım buarada kınada mor kıyafetten sonra bindallıyı giydin kına sonuna kadar bindallıyla kaldın dimi

saol tatlm.evet cnm önce ( :))))gül kurusu )kıyafetimi giydim sonra belli bi zaman sonra kına zamanı gelince gittim bindallımı giydim sonra gece bitene kadar öyle kaldım rahat oluyo valla ama elbisemi çok sevmiştim pek hevesimi alamadım doğrusu azcık daha giyseydim keşke:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…