- 14 Nisan 2012
- 49
- 1
Aaa tamamdır siparişimi verdim teşekkürler. Ama The Blonde katı sabunu göremedim kaldırmışlar mı aceba bi bilginiz var mı?
Bilmiyorum ben de görmedim sanırım kaldırmışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa tamamdır siparişimi verdim teşekkürler. Ama The Blonde katı sabunu göremedim kaldırmışlar mı aceba bi bilginiz var mı?
Papatya suyunu denedim saçlarım koyu kahverengi.İyice suyla saçımı ısladıktan sonra güneş alan yere oturdum.Sonuç saç diplerim açılıyo biraz boyaylada aynı şekilde ama alt kısımlar bir türlü açılmıyo yine koyu kızıl gibi oldu tekrar mı denemeliyim yoksa saç açıcı mı kullanayım boyalarda tutmuyo istediğim kahveleri kullanıyorum yok sonuç yine aynı.Bir arkadaşım bana bir renk açık al bir renkte koyu al ikisinide karıştır öylede çok tatlı bir renk çıkıyo dedi ama doğru mu bilmiyorum.
Ya benim saçlarım da koyu renkli siyah değil ama koyu yani uçlarına doğru açılmasını istiyorum 5 6 kez papatya suyu denedim gözle görlür bi sonuç alamıyorum
yeni üye oldum. özel mesaj da atılmıyormuş saçlarım koyu kumral. rengini açmak istiyorum. ama boyaya cesaret edemiyorum zaten hassas ince ve dökülüyor. daha beter etmesinden ürküyorum. papatya suyu işe yarıyor mu kesin çözüm mü. daha önce de hiç boya yapmadım. kafam çok karışık bir el atın kızlarrrr
bende saçıma kına yakmak istiyorum. ufak bir parça saçımda denedim rengide çok güzel oldu ama merak ettiğim saçım kendi rengine ne kadar zamanda döner. yani boya gibi uzayarakmı gidiyor kınanın rengi yoksa zamanla akıyormu. çünkü eğer boya gibi uzaması bekleniyorsa yapmıcam. bilen varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler şimdiden..
arkadaslar merhaba,gene bu forumdan aldigim tarifle annemin sacini kinaladim..kemoterapisi radyoterapisi bitti saclari yaksasik 2 cm kadar oldu.onleri beyaz arkalarda daha az beyaz var.kinayi demlenmis siyah cay ve ceviz yapragi suyuyla kardim maksat koyu olsun diye..ama beyazlari turuncu gibi oldu siyah sacida koyu..bu formulle 3-5defa daha yapsam renk otururmu yoksa baska bir formul biliyormusunuz yardimci olun lutfeen..
bende saçıma kına yakmak istiyorum. ufak bir parça saçımda denedim rengide çok güzel oldu ama merak ettiğim saçım kendi rengine ne kadar zamanda döner. yani boya gibi uzayarakmı gidiyor kınanın rengi yoksa zamanla akıyormu. çünkü eğer boya gibi uzaması bekleniyorsa yapmıcam. bilen varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler şimdiden..
yeni üye oldum. özel mesaj da atılmıyormuş saçlarım koyu kumral. rengini açmak istiyorum. ama boyaya cesaret edemiyorum zaten hassas ince ve dökülüyor. daha beter etmesinden ürküyorum. papatya suyu işe yarıyor mu kesin çözüm mü. daha önce de hiç boya yapmadım. kafam çok karışık bir el atın kızlarrrr
ben saç rengimi açmak istiyorum oksijenli su denedim ama güneşte fazla duramadığım için pek belli olmadı.Saçım kahverengi ben kızıl sarı gibi olmasını istiyorum evde yapabileceğim bir formül var mı?
selam kızlar baştan sona konuyu okudum benim saçım koyu kahve kına yakmak istiyorum
rengi biraz açılsın istiyorum kınanın içine neler katabilirim