• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına organizasyonu tavsiyesine ihtiyacım var

ebi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
243
7
96
selam kızlaar reklam olur mu bilmiyorum ama bi sorum olacak.kına organizasyonu yapmaları için iki yerle görüştüm face de falan baya meşhur ikiside.duymustur çoğunuz.aşina organizasyon diğeride asude organizasyon.ikiside başarılı gibi.ama kınasını bunlara yaptıran ya da yaptıkları kınayı izleyen var mı aranızda?fikirlerinize ihtiytacım var.

cnm ben kınaorganizasyon firmasıyla anlaşmıştım.çok memnun kaldım. kına gecesinde kafam çok rahat etti tam teşkilat geliyorlar. davul def mendiller lokumlar kına tepsisi kızlar bindallılar vs. sen ne istersen bütçene göre seçebilirsin. ben bayan dj ve müzik seti de istemiştim.

fiyat al istersen(iyi bir pazarlıkla istediğin bir organisazyon çıkar)

reklam gibi oldu :112: bende zamanında bütün firmalarla görüşüp bunlarda karar kılmıştım. kına gecemin ayrıntılarına bakmak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/kina-...anta-keselerikiyafetlermekanorganizasyon.html

umarım yardımcı olmuşumdur:54:

cnm ben kınaorganizasyon firmasıyla anlaşmıştım.çok memnun kaldım. kına gecesinde kafam çok rahat etti tam teşkilat geliyorlar. davul def mendiller lokumlar kına tepsisi kızlar bindallılar vs. sen ne istersen bütçene göre seçebilirsin. ben bayan dj ve müzik seti de istemiştim.

fiyat al istersen(iyi bir pazarlıkla istediğin bir organisazyon çıkar)

reklam gibi oldu :112: bende zamanında bütün firmalarla görüşüp bunlarda karar kılmıştım. kına gecemin ayrıntılarına bakmak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/kina-...anta-keselerikiyafetlermekanorganizasyon.html

umarım yardımcı olmuşumdur:54:
canım çok teşekkür ederim cevap vermişsin ama ben zaten iki yerle görüştüm senin kınana baktım çok güzel olmuş benimkide bu tar olcak iki şirkette benzer şeyler anlattı.sen hangi şirkete yaptırdın kınanı?
bide sadece dj mi yoksa hem piyanist hem dj mi daha güzel olur?piyanist canlıda çalıp söylüyo

merhaba kızlar bende kına gecelerınde bayan djlık yapıyorum 3yıldır bu ıslerle ugrasıyorum ses tesısatı ve dj setupıyla beraber

Back