How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kına nasıl çıkar

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
arkadaşlar bnim kendi saç rengim çok koyu kahve hatta siyah bile denebilir neyse ben 5 yıldır falan kına yapıyorum ve şuan koyu kızıl kulaklarıma kadar geldi kendi rengi ama diğer taraf kızıl saçım belimden birz aşağıda şimdi geri kalan kısımda ki kına nasıl gidecek kına çıkmaz denilir saçı sardığı için ancak uzarsa atarmış ma belki bi bilginiz bi duyumunuz vardır yardımcı olursanız ççok sevinicem

kimsenin bi bilgisi yok anlaşılan genelde boya kullnıldığı için kına pek bilinmiyo heralde

kına çıkmaz benim bildiğim.uzadıkça kestirirsin.ama bazı arkadaşlar üzerine boya yapmış ve tutmuştu.istersen boyamayı bir dene ama çok nadir duydum boyayarak kınadan kurtulanı.

yok bn boyamak istemiyorum saçlarım baya uzun kestirmek de istemiyorum paptya sabunu falnmı denesem ki aslında çok beğeniliyo bu saç rengim ama bn kndi rengimi istyorum nyse sağolun kızlr

arkadaşlar bnim kendi saç rengim çok koyu kahve hatta siyah bile denebilir neyse ben 5 yıldır falan kına yapıyorum ve şuan koyu kızıl kulaklarıma kadar geldi kendi rengi ama diğer taraf kızıl saçım belimden birz aşağıda şimdi geri kalan kısımda ki kına nasıl gidecek kına çıkmaz denilir saçı sardığı için ancak uzarsa atarmış ma belki bi bilginiz bi duyumunuz vardır yardımcı olursanız ççok sevinicem

kınanın saçından çıkması en aşşağı 8 yıl falan sürüyormus sacının boyuda uzunmus bence uzun zaman kalır. bende 10 sene önce falan sürmüştüm. saçlarımı boyattım bu yıl ama saçımda kına kaldıgı için acamadılar sacımın rengini en son 3 kez saçımı oryalle actılar biraz kızıllık kaldı ama sürekli boyata boyata gecti o kızıllıkta çok zaman alıyor gecmesi

kendi rengini istiyorsan eger tutar bence kizilin uzerine koyu kestane ya da siyah, sadece acarsan zorlaniyor bildigim kadariyla.

Back