• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına kıyafeti için lütfen yardım .

aslında çok mantıklı ya onu giy onu çıkar diğerini giy olmaz benimde aklımda modelim olmasaydı düşünürdüm bu fikri ama tasarladığım modeli giymek istiyorum :))

aslında çok mantıklı ya onu giy onu çıkar diğerini giy olmaz benimde aklımda modelim olmasaydı düşünürdüm bu fikri ama tasarladığım modeli giymek istiyorum :))

evet hem uğraşmamış olurum hemde farklı bi şey giymiş olurum :) senin modelin nasıl canım :)

Arkadaşlar bi tane denedim ama bunların bıraz daha abartılılarını istiyorum. içi falan çok sade. gerçi orda çalışan bayan taş attırıp biraz daha süslü hale getireceklerini söyledi de bilmiyorum bulamazsam bu olabilir.

$cats.jpg $250120131084.jpg $hhh.jpg

Canım merhaba,

bencede çok mantıklı şimdi artık çogu insanda öyle yapıyor, yanlız bana sorarsan ben son eklediğini pek begenmedim :17: yani kötü değil ama çok göz yoruyor bide sen bilir tabi ama bence kınaya kırmızı yakışıyor :17:

ilk yazındaki kıyafetleri çok begendim :34:

fiyatlar ne civarda bunlarda:44:

Canım merhaba,

bencede çok mantıklı şimdi artık çogu insanda öyle yapıyor, yanlız bana sorarsan ben son eklediğini pek begenmedim :17: yani kötü değil ama çok göz yoruyor bide sen bilir tabi ama bence kınaya kırmızı yakışıyor :17:

ilk yazındaki kıyafetleri çok begendim :34:

fiyatlar ne civarda bunlarda:44:

Bende araştırmaya yeni basladım düşünceme uygun olanı bulunca bi denedim, bencede kırmızı tabi ama bunun kırmızısı bordo renkteydi o yüzden onu beğenmedim. Ama daha bakınacam güzel bi kırmızı bulursam onu alacam.

buna 500 dedi canım. Bi tane daha begendim ona da 1500 dedi. denemedim ama annem kayınvalidemle cıkınca denerim artık :)

kolları hürrem gibi açılan olsa daha güzel olurdu gibi yada ben öyle istediğim için bana öyle gelmiş olabilir:)

canım hazım uluşahin iş merkezine baktın mı.. hem uygun fiyat hem gösterişli oluyor oranın abiyeleri.. bindallı var mı tam hatırlamıyorm ama kendileri diktikleri için uygun fiyata bulursun diye düşündüm..
aysira falan aşırı pahalı söylemiş:( konyada bu tarz elbiseleri kiralayabileceğimiz bir yer var mı biliyor musun:26:

canım hazım uluşahin iş merkezine baktın mı.. hem uygun fiyat hem gösterişli oluyor oranın abiyeleri.. bindallı var mı tam hatırlamıyorm ama kendileri diktikleri için uygun fiyata bulursun diye düşündüm..
aysira falan aşırı pahalı söylemiş:( konyada bu tarz elbiseleri kiralayabileceğimiz bir yer var mı biliyor musun:26:

o dediğin yeri biliyorum tatlım da bi kaç yıl önce bi gezmiştim pek hoşuma gitmedi, ama yeni modeller falan varsa tekrar bi bakarım evet gayet ucuzdu.

aysira acayip pahalı ya üstelik kiralamıyorlarda :/

Canım saray çarşısının oralara bakabilirsin hem kiralıyorlar hem pazarlık yapıyorlar, orda cok gelinlikçi var oralarda genelde bu tarz kıyafetler oluyor.

$380035_4687013781539_857190694_n (1).jpg
benim bindallım böyleydi.. osmanlı tarzı:1: fes takmamıştım , hürrem taçlarından vardı saçımda.. çok şık durdu gerçekten tavsiye ederim

Öncelikle fikir çok güzel bnde bu şekilde düşünüyorum bu şekilde giyicem bindallı sevmiyorum basit duruyor tercih meselesi yani :)
Gelelim elbiseye, içi çok sadeden ziyade gögüs kısmı nerdeyse boyunla birşeşicek o kötü durmuş ayrıca kaftanı çok kaba ve renk te kırmızı ol ma lııı

Öncelikle fikir çok güzel bnde bu şekilde düşünüyorum bu şekilde giyicem bindallı sevmiyorum basit duruyor tercih meselesi yani :)
Gelelim elbiseye, içi çok sadeden ziyade gögüs kısmı nerdeyse boyunla birşeşicek o kötü durmuş ayrıca kaftanı çok kaba ve renk te kırmızı ol ma lııı

Evet bencede öyle:)

Ya ben ilk girdiğim yerde denedim daha karar vermedim zaten almam onu pek içime sinmedi. Araştırınca daha güzellerini bulurum inşallah.

Back