- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
- Konu Sahibi nazlihilal
-
Yooo cokda güzel olur bence. İlk resimdeki hoş mesela. Bende kına gecemde bunlara benzer bır kıyafet giymiştim. Hayırlısı olsun, şimdiden mutluluklar...
Bu kıyafetler nerde satılıyor? özellikle Hürremin üzeründeki
1.si çok harika
ben kınamı mahallemizde yapmıştım çalgılı
ve gelinlimi giymiştim
herkez kuğu gibiydin mahallemizde dediler
çok hoşuma gitmişti iyikide giymişim
Ben kına için hem abiye hem de bindallı almak istemiyorum, onun yerine tek kıyafet alıp ikisinede uygun olsun istiyorum. Şu muhtesem yüzyılda giydikleri kıyafetlere benzer bi şeyler almak istiyorum hem de farklı olur diye düşünüyorum . Sizce mantıksız ya da garip mi olur :/
Mesela şu tiplerde bindallı , kaftan tarzı bişeyler :
Eki Görüntüle 598588 Eki Görüntüle 598589 Eki Görüntüle 598590
Elbiseye bagli tarlatanlimi tarlatansiz mi olacagi...
Bizim bir tanidigin kizi bindalli diktirmisti altinada tarlatan giyinmisti elbisesi düz oldugu icin hic hos görünmüyordu sanki yüzüyordu elbisenin icinde...
Simdiden mutluluklar umarim begendigin elbiseyi bulursun
bence çok mantıklı canım çünkü bende seninle aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Abiye + sıradan kaftan yerine bu tarz bir elbise alacağım. Ben en çok modagalerinin modellerini beğendim facebooktan aratırsan çıkıyor. Birde yalçın sağdıç ın modelleri var ama fiyatlar hakkında bilgi vermiyor.. Final sınavlarım bittikten sonra mağazasına gidip deneyeceğim hemde fiyatları öğreneceğim sanada haber veririm :)
merhaba mesaj atamıyorumda konya cok uzak be canım)
Ben kına için hem abiye hem de bindallı almak istemiyorum, onun yerine tek kıyafet alıp ikisinede uygun olsun istiyorum. Şu muhtesem yüzyılda giydikleri kıyafetlere benzer bi şeyler almak istiyorum hem de farklı olur diye düşünüyorum . Sizce mantıksız ya da garip mi olur :/
Mesela şu tiplerde bindallı , kaftan tarzı bişeyler :
Eki Görüntüle 598588 Eki Görüntüle 598589 Eki Görüntüle 598590
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?