Kına Gecesi Kına kıyafeti için lütfen yardım .

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Ben kına için hem abiye hem de bindallı almak istemiyorum, onun yerine tek kıyafet alıp ikisinede uygun olsun istiyorum. Şu muhtesem yüzyılda giydikleri kıyafetlere benzer bi şeyler almak istiyorum hem de farklı olur diye düşünüyorum . Sizce mantıksız ya da garip mi olur :/
Mesela şu tiplerde bindallı , kaftan tarzı bişeyler :

bahsettiğim kıyafetlerden bi tane bulup denedim fotolar 5.sayfada bakabilirsiniz arkadaşlar. daha araştırmalara devam edeceğim:)

Son düzenleme:
Neden garip olsun çok güzel olur bende bunlara benzer bindallı giymiştim ama başta ayrı bi kına kıyafeti de giydim. Ama bu bindallılar kabarık sanırım tülle ya da tarlatanla kabartılmış eğer bu şekilde alacaksan tek kıyafet yeterli olur bence

Evet bende bu şekilde kabarık olsun istiyorum o yüzden tek kıyafet giymek istedim. hem kına elbisesi hem de bindallı gibi görünür. teşekkür ederim canım msjın için:)

Yooo cokda güzel olur bence. İlk resimdeki hoş mesela. Bende kına gecemde bunlara benzer bır kıyafet giymiştim. Hayırlısı olsun, şimdiden mutluluklar...

Gelinlikçilerde bulursun bence bir de kına malzemeleri satan dükkanlarda bulunuyor tabi elbise şeklinde olanlar kabarık değil.

Daha onu seçme aşamaya gelmedim ama nerde oldugunuz ve fiyat hakkında bilgi verirseniz düşünürüm :)

1.si çok harika
ben kınamı mahallemizde yapmıştım çalgılı
ve gelinlimi giymiştim
herkez kuğu gibiydin mahallemizde dediler
çok hoşuma gitmişti iyikide giymişim

1.si çok harika
ben kınamı mahallemizde yapmıştım çalgılı
ve gelinlimi giymiştim
herkez kuğu gibiydin mahallemizde dediler
çok hoşuma gitmişti iyikide giymişim

Öyle de güzel olur ama bizim mahallede yapacak bi yerimiz yok mecbur saloon olacak .
1. ciyi bende cok begendimde nerden bulabilirim o tarz seyler bakmam lazım gelinlikçilere filan.

Elbiseye bagli tarlatanlimi tarlatansiz mi olacagi...

Bizim bir tanidigin kizi bindalli diktirmisti altinada tarlatan giyinmisti elbisesi düz oldugu icin hic hos görünmüyordu sanki yüzüyordu elbisenin icinde...

Simdiden mutluluklar umarim begendigin elbiseyi bulursun

bence çok mantıklı canım çünkü bende seninle aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Abiye + sıradan kaftan yerine bu tarz bir elbise alacağım. Ben en çok modagalerinin modellerini beğendim facebooktan aratırsan çıkıyor. Birde yalçın sağdıç ın modelleri var ama fiyatlar hakkında bilgi vermiyor.. Final sınavlarım bittikten sonra mağazasına gidip deneyeceğim hemde fiyatları öğreneceğim sanada haber veririm :)

ay hadi ya doğru diyorsun aslında ama dikime filanda bağlıdır teşekkür ederim canım :)

evet öyle daha mantıklı tabi, 2 elbise almamış oluruz. o dediğin mağaza nerde peki. tamam canım sitesinden bi bakıyım, haber edersen sevinirim teşekkür yorumun icinde:)

benm kına kıyafetim baştakine çook benziodu ve herkes hayran kaldııı bence öyle bişe alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…