bu fotoğraf bana ait değil canım ben bundan aradım ve bulamadım daha sonra pendik harika bindallının facesinde gezerken gördüm ve bundan aldım kiraladım yani kırmızı ve aynı kesimi herşeyi aynıArkadaşlar bu resmi sitede gördüm ve üye oldum lütfen bu elbisenin sahibi nereden aldığını öğrenmek istiyorum modele bayıldım aynısından almam veya yaptırmam lazımEki Görüntüle 1094542 giz08 kullanıcısınamı ait emin değilim ama fotoğrafı izinsiz kullanıyorum diye kızmayın zaten yüz kısmını o yüzden kestim yardım bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bu resmi sitede gördüm ve üye oldum lütfen bu elbisenin sahibi nereden aldığını öğrenmek istiyorum modele bayıldım aynısından almam veya yaptırmam lazımEki Görüntüle 1094542 giz08 kullanıcısınamı ait emin değilim ama fotoğrafı izinsiz kullanıyorum diye kızmayın zaten yüz kısmını o yüzden kestim yardım bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu fotoğraf bana ait değil canım ben bundan aradım ve bulamadım daha sonra pendik harika bindallının facesinde gezerken gördüm ve bundan aldım kiraladım yani kırmızı ve aynı kesimi herşeyi aynı
Pendikte bır magazada buna benzerını gormustum ben hatta burada paylaşımı vardı gızemın galıba ama emın degılımbuyuk gun ne zaman canım hayırlısı olsun
Bu nasıl mesela benziyo dimi ona ama ben farklı bir renk düşünüyorum
Bolca
kızlar merhaba..
geçen yıl bindallımı bende harika bindallıdan kiraladım.. Benimki klasik bindallı modeliydi ama bence gidip bir görün derim çok fazla seçenek var.. kiralar 50 liradan başlıyordu sanırım. İmkanınız varsa gidin deneyin üstünüzde görün derim..
Bende gitmek istiyorum ama telefonlarına ulaşılamıyor malesef
Bolca
acaba numaralar doğrumu?
ben eve gidince bakayım kart almıştım sanki bulabilirsem eğer yazarım numarasını..
kızlar merhaba..
geçen yıl bindallımı bende harika bindallıdan kiraladım.. Benimki klasik bindallı modeliydi ama bence gidip bir görün derim çok fazla seçenek var.. kiralar 50 liradan başlıyordu sanırım. İmkanınız varsa gidin deneyin üstünüzde görün derim..
akşam vakit bulursam buraya ekleme yapacağım aldıklarımı senin aldığının düz beyazını beğenmiştim bendeEki Görüntüle 1094648 ama ben bunu aldım ikinci olarakta diğer modeli düşünüyorum kırmızı taşlı işlemeli olan buna çok benziyor o yüzden diğer modeli alayım diyorum pendik harikadan olanı
Bolca
Ok bekliyorum 😜akşam vakit bulursam buraya ekleme yapacağım aldıklarımı senin aldığının düz beyazını beğenmiştim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?