• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına için

banuo

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
12
0
16
İstanbul
Arkadaşlar bu resmi sitede gördüm ve üye oldum lütfen bu elbisenin sahibi nereden aldığını öğrenmek istiyorum modele bayıldım aynısından almam veya yaptırmam lazım :( $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398860787.517033.jpg giz08 kullanıcısınamı ait emin değilim ama fotoğrafı izinsiz kullanıyorum diye kızmayın zaten yüz kısmını o yüzden kestim yardım bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bu resmi sitede gördüm ve üye oldum lütfen bu elbisenin sahibi nereden aldığını öğrenmek istiyorum modele bayıldım aynısından almam veya yaptırmam lazım :( Eki Görüntüle 1094542 giz08 kullanıcısınamı ait emin değilim ama fotoğrafı izinsiz kullanıyorum diye kızmayın zaten yüz kısmını o yüzden kestim yardım bekliyorum

bu fotoğraf bana ait değil canım ben bundan aradım ve bulamadım daha sonra pendik harika bindallının facesinde gezerken gördüm ve bundan aldım kiraladım yani kırmızı ve aynı kesimi herşeyi aynı

Arkadaşlar bu resmi sitede gördüm ve üye oldum lütfen bu elbisenin sahibi nereden aldığını öğrenmek istiyorum modele bayıldım aynısından almam veya yaptırmam lazım :( Eki Görüntüle 1094542 giz08 kullanıcısınamı ait emin değilim ama fotoğrafı izinsiz kullanıyorum diye kızmayın zaten yüz kısmını o yüzden kestim yardım bekliyorum

Pendikte bır magazada buna benzerını gormustum ben hatta burada paylaşımı vardı gızemın galıba ama emın degılım:16: buyuk gun ne zaman canım hayırlısı olsun :nazar:

bu fotoğraf bana ait değil canım ben bundan aradım ve bulamadım daha sonra pendik harika bindallının facesinde gezerken gördüm ve bundan aldım kiraladım yani kırmızı ve aynı kesimi herşeyi aynı

Sanal magazamıydı canım senın gordugun yer bende benzerini gordum kırmızıydı o da ama baska bır yer mı acaba.
Fıyat ne verdıler sana? Bende cok beğendim bu modeli:31:

giz tşk faceden baktım evet güzel bir model var sosyola bu arada büyün gün Ağustos 16 kısmetse inşaallah ;)

Bolca

Bu nasıl mesela benziyo dimi ona ama ben farklı bir renk düşünüyorum

Bolca

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398863094.388372.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398863094.388372.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 118
Bende arıyorum telefonlarına ulaşamadım facede ki pendik Harika bindallının sana çok tşk ederim tekrar çözdük olayı resmen süper aradığım model kesinlikle buydu

Bolca

kızlar merhaba..
geçen yıl bindallımı bende harika bindallıdan kiraladım.. Benimki klasik bindallı modeliydi ama bence gidip bir görün derim çok fazla seçenek var.. kiralar 50 liradan başlıyordu sanırım. İmkanınız varsa gidin deneyin üstünüzde görün derim.. :16::16:

kızlar merhaba..
geçen yıl bindallımı bende harika bindallıdan kiraladım.. Benimki klasik bindallı modeliydi ama bence gidip bir görün derim çok fazla seçenek var.. kiralar 50 liradan başlıyordu sanırım. İmkanınız varsa gidin deneyin üstünüzde görün derim.. :16::16:

Bende gitmek istiyorum ama telefonlarına ulaşılamıyor malesef

Bolca

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398866143.397459.jpg ama ben bunu aldım ikinci olarakta diğer modeli düşünüyorum kırmızı taşlı işlemeli olan buna çok benziyor o yüzden diğer modeli alayım diyorum pendik harikadan olanı

Bolca

kızlar merhaba..

canım bende iki kostüm kiraladım biri yeni sezon die 250 idi diğerinde ise ücret almadılar sağolsunlar bizde hemen kiraladık eminnnde bile hiç güzel olmayan bindallılar 200 tl idi kiralık iyikide buldum orayı

Ben beyazı kütahyadan aldım gitti gidiyordan beden ölçünü boy ölçünü veriyorsun yapıyorlar diğerinide alacaktım kırmızıyı ama senin modele bayıldım onu alcam inş çok yardımcı oldun bana

Bolca

Back