• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi KIna İçin Yapacağım Fikirler Kızlar

özlemcim evet zaten böyle bir adet yok benım uydurmam :) kınalarda hep kollarına yemeni falan baglamak yerine ,hep aynı şey,ben arkadasşlarımın bileklerine bu güllerden hatıra kalacak:onlara takacagım.....
lavantaları ise diğer gelen konukların masalarına bırakcağım...masalarda isteyenler benden hatıra kalsın diye alacaklar...:)

Hımmm tamam canım anladım :)) Güzel fikir..

cnm cumhuriyet caddesinde küçük şişeler var fakat o mantar tıkaçlardan ben geçen sene baya aradım ama bulamamıştım..bulursan nerde bulduğunu haber verirmisin?

Arkadaşlar uğur paraları için fikrinize ihtiyacım var nasıl hazırlayabılırım hıc bılmıyorum haftaya kına gecem varr :(

Arkadaşlar uğur paraları için fikrinize ihtiyacım var nasıl hazırlayabılırım hıc bılmıyorum haftaya kına gecem varr :(

cnm bozuk paraları tullerin içine sarıp kurdeleyle bağlıyorsun burda da öyle bir konu var zaten orayıda inceleyebilirsin

kızlar szler çk önce konşmşsnz ama inşallah yazdığımı görr cvp werrsnz sedaemra bn eklediğin resmleri gremiorm malesef :(( yaza inşallah ewllk düşünüorz we bni şimdiden farklı bişeyler yapmann heyecanı sardı.. çk gzel şeyler söylenmş ama hçbrni gremedm rca etsem tekrr eklermsn resmlri

Arkadaşlarıma VErmek istediğim bazı hediyeleri sizlerle paylaşmak istedim belki fikir olur....

Bİr Bursalı Olarak kadifelii gelin olarak :) paylaşıyorum sizlerle...
5194.jpg

LAVANTA ŞİŞELERİ
5207.jpg

Merhabalar,
Ben de kınam için lavanta şişeleri ve bereket keseleri hazırlamak istiyorum. Fakat sabahtan beri uğraşmama rağmen yaptıklarınızı görüntüleyemiyorum. Acaba tekrardan yüklemenizi istesem çok mu zahmet vermiş olurum?

Back