Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzeller canım hayırlı olsun paylaşımın için tşk sayenizde bende fikir ediniyorum:)
Acayip hoşuma gitti benim bunlar ya.
Daha evvel hiç görmemiştim bu tür şeyler.Çok ilgimi çekti...
Bana da yolla bunlardan birer dene
değişik fikirler olmuş
bende uğur parası atılsın istiyrm ama pirinçlerde iyi fikir
en gzl lavanta şişeleri ama her yerde bulunmaz ki
bereket pirinçleri adetmidir canım ben hiç duymadım da
eevt baktım bende hep küçük bir pararnın içine tül,bu daha hoş geldi hem görüntü açısından hemde gül kokularıyla beraber .... lavanta şişeleri için fikir ise sen kedin bir toptancıdan bunları alıp içine de kendin dök derim,ben öyle yapacagım,cam şişeler satılarn toptancılar var bursa da cumhuriye cad...ama sen nerdesın bılmıyorum dediğim gibi,en basiti paşabahçede bile bulabilrisin....
cnm benim çok güzel paylaşımlar sağol valla benim düğüne az kaldı yardım et bana :):)
ı içibmben t.dağ dayım o yüzden böyle şeyler bulma imkanım pek yok
tüle bağlı paraya gelince değişik şekilde yapılabilir o da ama ben içine pirinç konulması ya da
pirincin direkt atılması taraftarı dğlim
ne kadar da olsa düğün salonu ya da yol bu şekilde atılınca birileri basabilir
o yüzden para en iyisi ben nikah masamın üzerine düşünüyrm nazar boncukları ve pul paralar ile süslü
ama gül yarpakları fikir oldu kına da düşünebilirim kırmızı ya da beyaz
Bende bursalıyım ama böyle değişik fikirleri hiç duymamıştım.Benim düğünümde Ekimde,arkadaşım bunları kına gecesinde kına yakılırken falnmı kullanıcaksın,lavanta şişeleri,kızların bilekleri için olanları fikir verirmisin benim içinde değişik olucak bende yapmak isteyebilirim yani :)) Yardımcı olursun dimi?
söyle canım yapalım ...ne istersin ne zamandı senın düğünn....