Kına Gecesi kına ıcın sectıgım elbısem ve ayakkabım yorumlarınızda

Elbise de ayakkabı da çok güzellll...Mutluluklar dilerim sana

Bu arada saçını nasıl düşünüyosun bu elbisenin üstüne..Bende bu tarz bir elbise düşünüyorum ama saça karar veremedim.Bindallıda giyicem ben.Daha 24 temmuza çok ama başka birşey düşünemiyor ki insan:61::73::97::103:

canım ben sacıma topuz vs bısey dusunmedım bu elbıseye zaten dugunde topuz olucak dıe. sinem kobalın sacları gıbı yaptırıcam yada mAşa ama mAsada kırık mŞA denılıor galıba ondan olsun istedım gozede ayakkabınn re ngınden grılı felan hafıf makyaj :) boyle dusundum ben canm sevgıler hee buarada elbısenın markası max azria orada daha cok boyle model var ben lavıvert sevdıgım ıcın bnu sectm optm cnm cok

Doğru düşünmüşsün canım eminim harika olacak :124: lacivert bencede süper bir seçim.:46:

lacivet elbise kına gecesinde çok koyu düşer,bence daha açık elbise seç,kırmızı elbisede çok kısa,kınaya uzun daha iyi gider ikiside hoş değil.

lacivert elbiseyi çok beğendim. benim nişan için kafamda olan şekilde. özel mesaj atamıyorum. nereden aldıysan yardımcı olabilir misin? en azından bu tarz kıyafetlerin olduğu bir yere ihtiyacım olacak evde yapılacak nişan için

Back