Kına Gecesi kına ıcın sectıgım elbısem ve ayakkabım yorumlarınızda

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
$pBCBG1-8721416_alternate2_dt.jpg $pBCBG1-8721416dt.jpg $chrs.jpg bunlar kızlar kırmızı tülle ıyı olur lacıvert dye dusundum lacıvert rengını cok severım zaten bındallı galıba ondan gıymıcem sevmıyorum:) yorumlarınzı beklıyorum:68:

Tatlım elbıselerın hepsı bırbırınden guzel fakat kına gecesı ıcın uzun bır elbıse seçmen daha uygun ve daha ağır oturaklı daha yerlı yerınde olacaktır dıye dusunuyorum ben ... Diğer elbıse turlerını evlendıkten sonra ozel gunlerınızde dugunde vs.kullanabılırsın bu benım fıkrım karar senın mutlu kal...

Tatlım elbıselerın hepsı bırbırınden guzel fakat kına gecesı ıcın uzun bır elbıse seçmen daha uygun ve daha ağır oturaklı daha yerlı yerınde olacaktır dıye dusunuyorum ben ... Diğer elbıse turlerını evlendıkten sonra ozel gunlerınızde dugunde vs.kullanabılırsın bu benım fıkrım karar senın mutlu kal...

tesekku ederım oncelıkle hepınıze cvplar için :) bende lacıverte karar vermıstım ama kırmızıları ındırımde gorunce bı dusuneyım dedım ama uzun elbıse herzaman ıcın daha ıdeal dıye dusunuyorum:) kırmızılar ozel gunler ıcın olabılır gercekten sızde mutlu kalın ınsallah:))

ayakkabı ve lacıvert elbıse guzel ama madem bındallı gıymıceksn o zaman lacıvert elbısenın kırmızısını dusuneblrsn gumus ayakkabıylada super olr lacıvert elbsenn modelı guzelms cnku

ayakkabı ve lacıvert elbıse guzel ama madem bındallı gıymıceksn o zaman lacıvert elbısenın kırmızısını dusuneblrsn gumus ayakkabıylada super olr lacıvert elbsenn modelı guzelms cnku

onun kırmızısı yok kı:( bende lacıvertın modelını cok sevdım. bıde bu kına tacı varya kırmızı lacıvertle ıyı durur dıye dusunuyorum.

çok zevkli olduğun belli :) kırmızılar da çok güzel ama lacivertin ağırlığı ve asaleti daha başka bence ...ayakkabılar da çok kibar ..

Ben de kınamda senin fotosunu koyduğun gibi bi elbise istiyorum. Kısa ama.

Bindallı giymek istemiyorum. Kırmızı elbise de istemiyorum.
Lacivertler çok hoş. Kısa olsa daha güzel olurdu bence

Ayakkabılar çok hoş

Son düzenleme:
Elbise de ayakkabı da çok güzellll...Mutluluklar dilerim sana

Bu arada saçını nasıl düşünüyosun bu elbisenin üstüne..Bende bu tarz bir elbise düşünüyorum ama saça karar veremedim.Bindallıda giyicem ben.Daha 24 temmuza çok ama başka birşey düşünemiyor ki insan:61::73::97::103:

Son düzenleme:
Back