- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
bu muhafazakar kesimler bu işi iyice abarttılar ablacım yani hatta gündemde uçak kazası geçiren bi sosyete çift vardı evlilik öncesi eğlence düzenlemişlerdi hani ellerinde içkiler onların ki niye bukadar konuşulmadı tabi onlar açık bunlar kapalı ya ondan diye olayı çarpıttılar hep.. aslında göze batıyor niye batıyor muhafazakar kesim müsrifliği daha çok abartıyorlarda ondan.. islamda müsriflik yoktur ama bunlar işin b*kunu çıkarıyorlar.. emine hanımın elinde taşıdığı bilmem kaç milyarlık hermes çantasıyla kalkmış utanmadan halkına birazdaha az harcayın müsriflik yapmayın diyor..
Şimdi baktımda çocuk 1 yaşını kasımda doldurmuş ama bir şey yapmamışlar. Ha dur anladım doğumgünü kutlamak caiz değildi :)
Bunlar şerbeti fazla kaçırmış ozamanOrada alkol vardı,bunda şerbet var.
Hangisi daha masum sence.
ooff oda çok fena kafa yapıyor haklısın ablacımHaa birde ayranı unutma
ooff oda çok fena kafa yapıyor haklısın ablacım
Yok bence sponsor olunmuştur kimse kimse icin şatafatli organizesine para òdemez.Bunun yalan soylencek bi tarafi yok organize cikar yalanlar aksi olmussa.Ne kadar doğru buda tartışılır,tepki çekince böylede demiş olabilir belki.
Ne olursa olsun israfın haram olduğunu bilmek lazım.
kesinliklee herkes için geçerlidir bu..Yok bence sponsor olunmuştur kimse kimse icin şatafatli organizesine para òdemez.Bunun yalan soylencek bi tarafi yok organize cikar yalanlar aksi olmussa.
Yakışık şeyler deģil ama zaten çıgrindan cıkti bu gösterisler.. kim yapmiyorki..
Mesela kiminin yok yeme icmeye parasi
Tonla duğün masrafina giriyor
Koluna bilezik diziyor evlenince de agliyor aćım diye.. Kiyas cok yani...
Herkes dişine göre hareket etsin.gòsteris budalasi olmuş bu hangi kesim olursa olsun.
Ünluler 30 milyarlik saat takacaģina fakire versin deriz boyle dusunursek.
Yok bence sponsor olunmuştur kimse kimse icin şatafatli organizesine para òdemez.Bunun yalan soylencek bi tarafi yok organize cikar yalanlar aksi olmussa.
Yakışık şeyler deģil ama zaten çıgrindan cıkti bu gösterisler.. kim yapmiyorki..
Mesela kiminin yok yeme icmeye parasi
Tonla duğün masrafina giriyor
Koluna bilezik diziyor evlenince de agliyor aćım diye.. Kiyas cok yani...
Herkes dişine göre hareket etsin.gòsteris budalasi olmuş bu hangi kesim olursa olsun.
Ünluler 30 milyarlik saat takacaģina fakire versin deriz boyle dusunursek.
kesinliklee herkes için geçerlidir bu..
Diyorum ya iste o zihniyet yok hersey gorsellerde..Valla öyle bir öderlerki,işin ucunda tanıtım olur bence.
Hiç hoş görüntüler değil,o kadar tantanaya 3-5 fakir doyursunlar bu kim olursa olsun hiç fark etmez.
Diyorum ya iste o zihniyet yok hersey gorsellerde..
hediyelerimizi cekip atmiyoruz diye mutsuz sanan insanlar var
Daha bi sùrü ornek.. bla blaa..
garip dünya kul hakkina girmeyelimde onlar yesin icsin çekip atsinlar amann..
Ama ustruplu olunmasi gereken örnek olunmasi gereken hususlar var islamiyette.
işte bunun hesabinida kendi vericek.
Mamak düşesinin çocuğunun, vaftiz töreni
Günümüzde İslam bu diye birşey yoktur Bazı insanların yaptığı davranışla bu şekilde kalıba sokmanız çok gereksiz degilmişimdi birileri gelir gerçek islam bu değil der ama günümüzde gerçek islam tam da bu.
bazı insanların yaptığı davranış dediğiniz şeyi 3 5 kişi yapmıyor. belli gelir seviyesi üzerinde olan tüm görgüsüzler yapıyor. doğal olarak onları kalıba sokan ben değilim. başında türban olup bu şekilde gösterişli hayatlar yaşayan bir sürü insan var, sosyal medya kullanmıyor musunuz?Günümüzde İslam bu diye birşey yoktur Bazı insanların yaptığı davranışla bu şekilde kalıba sokmanız çok gereksiz degilmi
Başında türban var diye İslamı dört dörtlük yaşıyor sanıyor olmalısınız ki Günümüzde İslam diye yazmışsınızbazı insanların yaptığı davranış dediğiniz şeyi 3 5 kişi yapmıyor. belli gelir seviyesi üzerinde olan tüm görgüsüzler yapıyor. doğal olarak onları kalıba sokan ben değilim. başında türban olup bu şekilde gösterişli hayatlar yaşayan bir sürü insan var, sosyal medya kullanmıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?