- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ben başımda türban , gösterişi sevmiyorum ve yaşamıyorum , sosyal medya kullanırım,maddi anlamda hiçbir sorunum yok, bakın gerçekten bizlerde bu durumlardan rahatsız oluyoruz ...Ne gerek var diyoruz...gerçek islam bu olamaz...onların tercihleri ile islam dinini aynı kefeye koymayalım lütfen...bazı insanların yaptığı davranış dediğiniz şeyi 3 5 kişi yapmıyor. belli gelir seviyesi üzerinde olan tüm görgüsüzler yapıyor. doğal olarak onları kalıba sokan ben değilim. başında türban olup bu şekilde gösterişli hayatlar yaşayan bir sürü insan var, sosyal medya kullanmıyor musunuz?
Başında türban var diye İslamı dört dörtlük yaşıyor sanıyor olmalısınız ki Günümüzde İslam diye yazmışsınız
İnsanların görgüsüzlüğü neden İslam dininde olması doğal davranış gibi gösteriliyor
Çünkü başı kapalı çünkü o müslüman
Her kapalı olan yanlış yapınca yuhalanıp ordan İslama hakaret başlıyor
Lütfen kişileri yargılamayı bırakın kim nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın
Yoo aynı şeyden bahsediyoruz Siz başı kapalı zengin görgüsüz biri diye adlandırdığınız kişiyi yargılıyorsunuz Buna da günümüzde İslam bu diyorsunuzbence siz beni anlamıyorsunuz. boşa çabalamayın. ben başka bişeyden bahsediyorum siz başka bişeyden bahsediyorsunuz.
Yoo aynı şeyden bahsediyoruz Siz başı kapalı zengin görgüsüz biri diye adlandırdığınız kişiyi yargılıyorsunuz Buna da günümüzde İslam bu diyorsunuz
Sosyal medyadaki kapalı insanların hayatlarıyla birlikte başka insanların hayatları beni gerçekten ilgilendirmiyor yaptığı yanlış ve doğrular onları ilgilendirir benim onları yargılama hakkım yok
Üstelik dinlerini yaşayıp yaşamadıkları da beni ilgilendirmez
Yoo aynı şeyden bahsediyoruz Siz başı kapalı zengin görgüsüz biri diye adlandırdığınız kişiyi yargılıyorsunuz Buna da günümüzde İslam bu diyorsunuz
Sosyal medyadaki kapalı insanların hayatlarıyla birlikte başka insanların hayatları beni gerçekten ilgilendirmiyor yaptığı yanlış ve doğrular onları ilgilendirir benim onları yargılama hakkım yok
Üstelik dinlerini yaşayıp yaşamadıkları da beni ilgilendirmez
Biz kafanın dışına değil içine bakıyoruz.hanımefendi ben illa yorum yapacaksınız, ilgileneceksiniz filan mı dedim? yooo. ne diye kendi üzerinize alındınız ki?
biri ben hayvanseverim deyip kedi tekmelese bu tezattır, eleştiririm.
biri de ben müslümanım deyip altın varaklı mevlid yaparsa bu da tezattır, yine eleştiririm.
Hayvansever olmasada tekmeleyemez zaten onu vicdanımız kabul etmezhanımefendi ben illa yorum yapacaksınız, ilgileneceksiniz filan mı dedim? yooo. ne diye kendi üzerinize alındınız ki?
biri ben hayvanseverim deyip kedi tekmelese bu tezattır, eleştiririm.
biri de ben müslümanım deyip altın varaklı mevlid yaparsa bu da tezattır, yine eleştiririm.
Nerden bu kanıya vardınız?Islam da israfa, gösterişe yer yok.Yabancılar bile islam dini hakkında konuşurken bu denli kesin konuşmalar yapmıyorlar, daha saygılılar.şimdi birileri gelir gerçek islam bu değil der ama günümüzde gerçek islam tam da bu.
Bir hirka bir de biseydi unuttum.instagram dolu bunlarla.anormal dini bir evrim gerceklestirdiler.evrim dedim ama yanlis oldu.resetlediler komple baska bir seye gectiler.ayy neydi o laf?hah dini guncellemeben ciddiye almiyorum siz de almayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?