• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecesinden sonra İslamcı sosyetenin mevlid görüntüleri çıktı

bazı insanların yaptığı davranış dediğiniz şeyi 3 5 kişi yapmıyor. belli gelir seviyesi üzerinde olan tüm görgüsüzler yapıyor. doğal olarak onları kalıba sokan ben değilim. başında türban olup bu şekilde gösterişli hayatlar yaşayan bir sürü insan var, sosyal medya kullanmıyor musunuz?
Ben başımda türban , gösterişi sevmiyorum ve yaşamıyorum , sosyal medya kullanırım,maddi anlamda hiçbir sorunum yok, bakın gerçekten bizlerde bu durumlardan rahatsız oluyoruz ...Ne gerek var diyoruz...gerçek islam bu olamaz...onların tercihleri ile islam dinini aynı kefeye koymayalım lütfen...

Başında türban var diye İslamı dört dörtlük yaşıyor sanıyor olmalısınız ki Günümüzde İslam diye yazmışsınız
İnsanların görgüsüzlüğü neden İslam dininde olması doğal davranış gibi gösteriliyor
Çünkü başı kapalı çünkü o müslüman
Her kapalı olan yanlış yapınca yuhalanıp ordan İslama hakaret başlıyor
Lütfen kişileri yargılamayı bırakın kim nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın

bence siz beni anlamıyorsunuz. boşa çabalamayın. ben başka bişeyden bahsediyorum siz başka bişeyden bahsediyorsunuz.

1581674928603.png

bence siz beni anlamıyorsunuz. boşa çabalamayın. ben başka bişeyden bahsediyorum siz başka bişeyden bahsediyorsunuz.
Yoo aynı şeyden bahsediyoruz Siz başı kapalı zengin görgüsüz biri diye adlandırdığınız kişiyi yargılıyorsunuz Buna da günümüzde İslam bu diyorsunuz
Sosyal medyadaki kapalı insanların hayatlarıyla birlikte başka insanların hayatları beni gerçekten ilgilendirmiyor yaptığı yanlış ve doğrular onları ilgilendirir benim onları yargılama hakkım yok
Üstelik dinlerini yaşayıp yaşamadıkları da beni ilgilendirmez

Yoo aynı şeyden bahsediyoruz Siz başı kapalı zengin görgüsüz biri diye adlandırdığınız kişiyi yargılıyorsunuz Buna da günümüzde İslam bu diyorsunuz
Sosyal medyadaki kapalı insanların hayatlarıyla birlikte başka insanların hayatları beni gerçekten ilgilendirmiyor yaptığı yanlış ve doğrular onları ilgilendirir benim onları yargılama hakkım yok

hanımefendi ben illa yorum yapacaksınız, ilgileneceksiniz filan mı dedim? yooo. ne diye kendi üzerinize alındınız ki?

biri ben hayvanseverim deyip kedi tekmelese bu tezattır, eleştiririm.
biri de ben müslümanım deyip altın varaklı mevlid yaparsa bu da tezattır, yine eleştiririm.

hanımefendi ben illa yorum yapacaksınız, ilgileneceksiniz filan mı dedim? yooo. ne diye kendi üzerinize alındınız ki?

biri de ben müslümanım deyip altın varaklı mevlid yaparsa bu da tezattır, yine eleştiririm.
Biz kafanın dışına değil içine bakıyoruz.
Her parası olana saygı duyulacak olsa; o zaman en çok saygıyı bir dönemin vergi rekortmeni manukyan a duyulurdu.

Bu kişi dikkat çekmek için egosunu tatmin etmek için yapmış. Ve fevkalade başarılı olmuş. Çünkü bir sürü mesaj yazılmış.
Burada bir şehit haberi paylaşıldığında 1 tane Allah rahmet eylesin diyen olmuyor. Bu millet nereye geldi böyle???

Hayvansever olmasada tekmeleyemez zaten onu vicdanımız kabul etmez
Müslüman kişinin namaz kılmamasını eleştirin o daha önemli degilmi yani ister altin varaklı yapar ister başka bişi elestirirken dinini araya katiyorsunuz neden kapalı diye
Neyse bende konuyu uzatmak istemiyorum

şimdi birileri gelir gerçek islam bu değil der ama günümüzde gerçek islam tam da bu.
Nerden bu kanıya vardınız?Islam da israfa, gösterişe yer yok.Yabancılar bile islam dini hakkında konuşurken bu denli kesin konuşmalar yapmıyorlar, daha saygılılar.

Bir hirka bir de biseydi unuttum.instagram dolu bunlarla.anormal dini bir evrim gerceklestirdiler.evrim dedim ama yanlis oldu.resetlediler komple baska bir seye gectiler.ayy neydi o laf?hah dini guncelleme😊ben ciddiye almiyorum siz de almayin.

Buda göze batıyor artık,israf haramdı demi biz böyle biliyoruz bunu.

Müslüman malı ve parası varsa sadakasini,zekatını veriyorsa
Ve malını israf etmiyorsa lüks içinde yaşayabilir...Bu ayri konu...Yani müslümanlar güzel yaşayınca bi gözünüze batmasın....

Ancak bu yazdıklarım bu görüntüleri onayladigim anlamina gelmiyor
Gereksiz ve gösteriş içeren bu tutumların islamda yeri yok
Örtü ayettir ve sadece başına örtüyü örtmekle bitmiyor

Velhasil açık yada kapali
İnanan yada inanmayan
Bu tür toplanti,parti adı herneyse amaç ne 😕
Çocuğuna kuran oku evinde oku,okut
Ama bu ne???

Back