- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ee bu video ortaya cikali kac ay oldu yav.
Mevlutun faturasininda devlete kesildiği ortaya cikti. Yani o sapkada bizim vergilerle alindi. Gommeyin sapkayi o kadar para verdik
abla bu çok eski bi haber baya gündemde durdu çok tepki çekti konuşuldu hatta dur bak link atıcam buraya atv birde utanmadan bunu savundu..
bende izlemiyorum ablacım twittera düşmüş bende ordan görmüştüm :)Geçen gün gördüm bende haberim yoktu ondan yani:))
Şapkaya fit oldum .
Hadi yaaa atv seyretmediğim için haberim olmamış,yeni gördüm haberi ondan şey ettim:))
Videonun sonunu dikkatli izleyin dua bitince eline bakın amin kısmını resmen teğet geçmiş.
Şöle bir dokunmuş yüzüne pehhhh..
Makyajı bozulmasın diyedir :)Videonun sonunu dikkatli izleyin dua bitince eline bakın amin kısmını resmen teğet geçmiş.
Şöle bir dokunmuş yüzüne pehhhh..
bende izlemiyorum ablacım twittera düşmüş bende ordan görmüştüm :)
o benımde dikkatimi çekti , tövbestagfullahh
Makyajı bozulmasın diyedir :)
bu bebeğe bide kafam kadar tektaş takmışlardı bende merak ettim bak şimdi 2. sinde naparlar acabaBu eski bir haber, çocuk zaten 1 yaşını geçti, hatta ikinci bebek oldu bakalım ona ne yapacaklar.
Bu eski bir haber, çocuk zaten 1 yaşını geçti, hatta ikinci bebek oldu bakalım ona ne yapacaklar.
bu bebeğe bide kafam kadar tektaş takmışlardı bende merak ettim bak şimdi 2. sinde naparlar acaba
aynen ablamm aynenn sonradan görme böyle oluyomuş demekki öğrenmiş olduk sayelerinde :)Görgüsüzlüğün dibi resmen.
aynen ablamm aynenn sonradan görme böyle oluyomuş demekki öğrenmiş olduk sayelerinde :)
Youtuber olduğu icin maddi bedel ödemediini sponsor olunduğunu söyledi kendisi.
Bir de cok eski bir gundem.
Abartmis zaten de.
Kim ne yaparsa yapsin pek ilgilendirmiyor acikcasi.
Birde islamci sosyete başliģi da bi garip :)
bu muhafazakar kesimler bu işi iyice abarttılar ablacım yani hatta gündemde uçak kazası geçiren bi sosyete çift vardı evlilik öncesi eğlence düzenlemişlerdi hani ellerinde içkiler onların ki niye bukadar konuşulmadı tabi onlar açık bunlar kapalı ya ondan diye olayı çarpıttılar hep.. aslında göze batıyor niye batıyor muhafazakar kesim müsrifliği daha çok abartıyorlarda ondan.. islamda müsriflik yoktur ama bunlar işin b*kunu çıkarıyorlar.. emine hanım elinde taşıdığı bilmem kaç milyarlık hermes çantasıyla kalkmış utanmadan halkına birazdaha az harcayın müsriflik yapmayın diyor..Bizde ölelim o zaman ne dünyalar var yahu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?