Kına Gecesi kına gecesindeki abiyem nasıl olmalı?

ezgiyilmaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
388
20
118
merhabalar..

kına gecesinde bindallıdan önce nasıl birley giyeceğime karar veremedim kızlaaarr.. ben düz kırmızı bir abiye giyeyim derken, ablam illa ki şu nişanlarda giyilen tarlatanlı kabarık abiyelerden giysem daha hoş olacağını söylüyor..

ama kına için kabarık abiye çok abartılı olmaz mı? nihayetinde kına yani..

sizce? :)

bu senenin modası olan önü kısa diz üstü arka tarafı uzun kabarık tafta kumaş modelden bir arkadaşım kınasında giymişti ben de ilk garipsemiştim ama barbi bebek gibi oldu. yakışıyorsa düşünün derim. zaten genelde 1 saat üzerinizde kalıp ardından bindallı giyiliyor

merhabalar..

kına gecesinde bindallıdan önce nasıl birley giyeceğime karar veremedim kızlaaarr.. ben düz kırmızı bir abiye giyeyim derken, ablam illa ki şu nişanlarda giyilen tarlatanlı kabarık abiyelerden giysem daha hoş olacağını söylüyor..

ama kına için kabarık abiye çok abartılı olmaz mı? nihayetinde kına yani..

sizce? :)

benim ablam nişan yapmadığı için kınasında tarlataanlı bi elbise aldı herkeese çok beğendi. çok güzel oluyor. ayrıca benim de martta nişanım war öyle bi elbise alacağım kayınvaldem kınada da giymem gerektiğini söledi. bakalım yani giyiliyor rahat olabilirsin :D

esasında ben de nişan yapmadığım için içimde kaldı kabarık elbise. ama işte kına için fazla abartı gibi geldi nedense :D:D:D:D

ahh ablam ahh :D:D

Neden abarti olsun canim, kina senin kinan ve o gün herkezin gözü senin üzerinde olacak. Düz bi elbiseyi bir baskasinin dügününde vs. giyebilirsin ama kabarik elbiseyi birdaha giyemiyebilirsin..bence kabarik bir elbise giyin :80:

canım bunlar bı kere yasanan seyler
ıcınde uhte kalmasın bence
hem nısanda yapmadım dıosun
soyle ateş kırmızısı kabarık kabarık eteklerı olan tarlatanlı bı elbıse gıy bencede

bence kına için tarlatanlı abiye ağır olur, ben fuşya renk bir abiye giymiştim. sen de abiye giysen daha güzel olur bence ama yine de siz bilirsiniz

aaa hicte abarti olmaz, bende kinamda kabarik elbise giydim hemde civciv sarisi okadar dikkat cekiciydiki renk bence cok önemli resimlerde videoda felan cok fenaa :)

eğer içinde kaldıysa ve giymek istiyorsan kabarık abiye olabilir tabi
sonuçta senin kınan ve kendini nasıl özel hissediyorsan öyle olmalısın
ama benim fikrim daha normal bir abiye kına için daha hoş olabilir

bu senenin modası olan önü kısa diz üstü arka tarafı uzun kabarık tafta kumaş modelden bir arkadaşım kınasında giymişti ben de ilk garipsemiştim ama barbi bebek gibi oldu. yakışıyorsa düşünün derim. zaten genelde 1 saat üzerinizde kalıp ardından bindallı giyiliyor

aynen canım, önü kısa arkası uzun ve kuyruklu olan elbiseler çok moda şimdi, heryerde taftadan olanlar var ama ben Cengiz Aktürk de tülden gördüm, hem de kırmızı :16: o elbiseyi alıcam kınama inşAllah....

Back