Kına Gecesi Kına gecesinde erkekler? :(

Erkeklere hiç gerek yok bence, hiçbir aşamada. Ben başörtülüyüm, kınam tamamen bayanlar özel oldu, davetlilerimden de başörtülü insanlar rahatça eğlendi. Yok damat giriyormuş da dans ediliyormuş. Düğün değil ki bu, kına. Kına da kadın işidir. Erkekler bırakacak eşlerini, oyalayacaklar dışarda kendilerini. Çıkışta da alırlar. Alla alla...

benim kınam karışıktı valla erkekler kadınlar bi güzel eğlendi oynadı...

canım bizim kınalarda erkekler girmez kınaya.damat ve arkadaşları dışarda bekler sonra piyanist damat ve arkadaslarını salona davet eder 2 tur döner oynarlar sonra tekrar çıkarlar.

Benim kinam karisik maile olacak... Cunku kina benim memleketimde, dugun nisanlimin memleketinde olacak dolayisiyla dugunume bizim tandiklar gelemeyecek o yuzden karisik yapmak istiyorum...

Onun disinda zaten kina yandiktan sonra genc erkekler damatin arkadaslari falan geliyor salona dolayisiyla kadinlar arasi olmaktan cikiyor

benim kınamda karışık olacak. kuzendir yeğendir gelmeyecek mi canım. zaten akrabayız. kim kime rahatsız edecek bi gözle bakabilir. ama ailesinde bu huzursuzlukları hissettiren arkadaşlar varsa endişelenmelerini anlarım. o zaman kız kıza yapmak en iyisi olur

Ay canım benim aynı problem benim başımda var senin dediğin gibi bende düşün düşün sığdıramadım erkekleri bir yere benim düğünüm dualı olacak kınamı çalıgılı başımın açık olmasını istediğimden bayanlar arsında istiyorum ama lakin bizim sülalede genelde karışık olur düğünler eğlenceler düğün çalgılı olsa erkekleri hiç kafama takmıcam orda eğlenirler diye ama düğünde dualı olunca onlarda ister istemez eğlenmek istiyorlar yani böyle karışık durum keşke bize uygun salonlar olsa çalgılı ama bayan erkek ayrı süper olurdu herhalde allah kolaylık versin bize ama düğün eğlenceli olacaksa erkekleri hiç katma herkes bırak hanımını bıraksın sonra sizin evde çay falan içsinler bizim akrabada öyle olmuştu bir evde hanımlar bir evde baylar

canım konuyu ne kadar gereksiz bir yöne çekmişsin.kına;geline kına yakılan kızkıza bir eğlencedir.eğer böyle olmayacaksa ertesi gün neden düğün yapılır?
düğünü memleketinde olmayan kişiler tabiki bunu yarı düğün yarı kına havasında yapabilirler normal ama ''ailesinde bu huzursuzlukları hissettiren arkadaşlar varsa endişelenmelerini anlarım'' cümlen yerinde olmamış bence.
burdaki insanlar rahat etmek anlamında derken birileri bize yan gözle bakar rahatsız eder anlamında demiyor.

selam kızlar bnd eyeni üye oldum kınada nişanlın kınan yakılcağı zamn gelıo sonra durmak zorunda değil nişanlını arkadasları alıo gtürüo htta bizde erkek ağırlık olmaz olrsa erkk cocuk olur :)) baska bişi olmaz

bnm düğünümde mayısın 6 sında cok heyecanlıyım bişi sorucam bnde bn nıkahımı düğün salonnuda istıyorum malıyeti ne kadr bilginiz var mı salonda kıydrmaya farkı ne ücretin kızlar ..s ? tek hayalimm.

bence sizinki de bağnazlık olmuş ya da sizde ailenizde bu huzursuzlukları yaşadığınız için yorumumu yanlış anlamış çekmek istediğiniz yere çekmişsiniz, gücenmişsiniz.öncelikle kimsenin canını acıtmak, laf sokmak için yazmadım. kına, kız kıza yapılan bir tören değildir. zamanla değişim göstermiş. hiç erkek girmiyor olsa idi eşiyle yan yana oturtulup erkeklere kına yakılmazdı değil mi? kültürel süreci incelersenz karışık olduğunu göreceksinz.düğün, kına sizin için farklı anlamlar ifade ediyor olabilir ancak tüm ülkede birinde kız ve erkeğin ailesiyle vedalaşması, kına yakılması diğeri nikah akdinin gerçekleşmesi şeklinde yorumlanır.sandığınız gibi düğünle kınayı farklı kılan erkeklerin katılım gösterip göstermemesiyle değil. bende kınamda her erkeği davet etmiycem (sığmayız çünkü)ama erkek giremez gibi birşeyde söylemiycem.zaten akrabamın yanında getirdiği erkek ortamda bulunan hiç kimsenin rahatsızlığına sebebiyet vermez.herkesin çevresi bir değil tabi ben yorumda laf sokmadım birşey yapmadım. kişisel görüşlerimi paylaştım. siz gereksiz yere alınmışsınız. herneyse hassasiyetinize saygı duyuyorum. umarım aile sorunlarınızı aşarsınız. mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…