Kına Gecesi Kına gecesinde erkekler? :(

kryozlm

gel 2013 =((
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
742
2
46
Ankara
Kızlar merhaba
Henuz tarihi bile belli değil ama ben simdiden dusunmeye basladım tabi :)

Bizim adetlerimizde kına kadın-erkek karısık yapılır
Kız tarafı kendi arasında eglenirken erkek tarafı gelir kına yakılır sonra erkek tarafı gider falan filan
Ama boyleyken bizim hanımlar cekinir pek oynamazlar ve bende bunun olmasını istemiyorum
Buyuzdende kadınlar arasında bi kına gecesi istiyorum
Dediğim gibi daha once boyle bişey hic yapılmadı ve o sırada erkekler napcak bunu dusunuyorum

Onlara ayrı bi mekan tutma gibi bi durum sozkonusu değil
Sizde nasıl oluyor?
Fikir verin nolurrr

kinada butun erkeklerin olmasi sart degilki nisanlin gelir kinasini yakar gider yani
sende de ben kinami kadinlar arasi istiyorum erkeklerde evde otursun yada disarda bi yerde kafa ceksinler

oncellikle tebrik ederim allah devamini getirir ins....

canim benim kuzenim turbanli ve yazdan once evlendi. kuzenim kina gecesini sadece kadinlari istedi.. basini acik kalmasini istedigi icin. ve kina gecesi muhtesem gecti. biz hem kiz tarafi hem erkek tarafi kadinlar eglendik oynadik ustelik basortulerde o gun baslari acikti onlar icinde cok guzeldi.. kuzenim soyle yapmisti simdi kina saat 4de basladi ve bir saat sonra kuzenim ve esi ile birlikte geldi salona. ikisi beraber dans ettiler oyun havasi oynadilar sonra damati ugurladik gitti. sadece kadin kadina kaldik muzikte dj kadindi.

sende oyle yapabilirsin sadece kadinlar gelsin dersin. senin esinde sadece seninle iceri gelir beraber dansinizi edersiniz gider sonra kadin kadina eglenirsiniz. kina yakilacagi zamanda kocan gelir kinayi yakarsiniz.. ayrica kocanda o arada arkadaslari ile bekarliga elvede partisi gibi bisi yapabilir

birde dansöz oynatsinlar o bekarliga veda partisinde

Bende erkek olarak sadece nişanlım ve sağdıcı gelsin istiyorum oda kına yakılırken gelip sonra gitmesi sartıyla

Ama iste erkekler gelmezse bizim kadınlarda evlerinden nazik popolarını kaldırıp gelmezler, aman simdi kim bırakcak goturcek bizi diye dusunurler (tuhaf bi sulalem var )
Erkekleri biyere tıkmak gerekiyo
Babam bu işlere meyilli olsa ona devredicem ama umrunda olmaz

Sanırım gelmeyenler gelmesin kalan saglar bizimdir deyip gelen kadınlarla yapıcam kına gecemi sadece

yada karisik yap isteyen oynasin isteyen oynamasin bosverr

Hiçbiri oynamaz
4 kişilik halay fln oluyo mesela
Oyle bise olursa gururum kırılır

erkekler oynar
ay ne bilem ya yardan ya serden gececeksin...
dedigim gibi desen erkekler evde takilsa nisanlin sonradan gelse kinasi yakilsa gitse olmazmi:26:

Hiçbiri oynamaz
4 kişilik halay fln oluyo mesela
Oyle bise olursa gururum kırılır

amann bosver erkekler o gun hic gelmesinler normal gunlerini yasasinlar... ayrica erkeklerin isleri ne kadinlari birakamazlarmi salona sonrada tipis tipis gitsinlerrr... hem fena mi olur evde kafalarini dinlendirirler karii dirdirindan

walla kadin kadina kina superrr bisiiiii.. bende isterdim benim kinam sadece kadinlar olsun ama kismet olmadiii..

erkekler oynar
ay ne bilem ya yardan ya serden gececeksin...
dedigim gibi desen erkekler evde takilsa nisanlin sonradan gelse kinasi yakilsa gitse olmazmi:26:

erkekler baslarında kadın olmadan evde takılmayıda beceremezler
Acıktıklarında babam pide fln yaptırıp dagıtsa iste ama yapmaz
Kayınpederim kendi evinde kendi tarafını hallederde
Benimki umursamaz adam

Bende cok istiyorum
İnsallah cozebilirim su sorunu

Tuttuğunuz mekan alt-üst olursa problem kalmaz sanırım
Kuzenim o şekilde yaptı kına gecesini
Erkekler yukarda,kadınlar aşağıda takıldı
Kınanın sonlarına doğru erkeklerden isteyenlerde indi aşağıya

Son düzenleme:

Guzel fikir aslında
Ama nasıl altlı üstluydu yani yukardan aşağısı gorunuyomuydu
Tek orkestralımıydı

Guzel fikir aslında
Ama nasıl altlı üstluydu yani yukardan aşağısı gorunuyomuydu
Tek orkestralımıydı

Alt-üst derken tek mekan değildi
Alt kat geniş bodrum gibi bi yerdi
Sandalyeler falan koydular,hazırladılar
Üst katta masalı,cafe tarzı biyerdi

canım benim yegenimin kınasında kadın erkek ayrıydı..tuttugumuz düğün salonunun cafe sibde oturup beklediler.kına sonuna dogru bayanlar başını kapattı erkeklerde yarım saat kadar eğlendi.unutmadan bir not...biz kına gecemizde BAYAN ORKESTRA tuttuk...

Alt-üst derken tek mekan değildi
Alt kat geniş bodrum gibi bi yerdi
Sandalyeler falan koydular,hazırladılar
Üst katta masalı,cafe tarzı biyerdi

Anladım canım
Keske bulabilsek oyle biyer gercektende

Bende bayan orkestra dusunuyorum canım
Garsonlar fotografcı flnda bayan olcak onları hallederimde
İste erkekleri napcagmı bilmiyorum
Oyle cafesi olan bi dugun salonunada para yetiremeyiz galiba

Eve sıgabilcek olsam evde yapcam ama
Off ah su erkekler ya sıgdıramadım biyere biturlu

bence kina kizlar arasinda olan bisey erkeklerin girmesi guzel bisi degil benim kinamda sadece o (ayrildik simdi) girmisti kina yakildi dans ettik yine cikti gitti erkeklerde bir yerde eglenmistiler cok guzel olmustu yani kina kizlara özel bisi bence erkeklerde gitsin baska yerde eglensinler arkadaslarim sürprizler yapmisti bana cok guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…