- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Kızlarr ben de aynı fikirdeyim sizleee, ayrıca bence de elbisen gayet güzel olmuşş boncukk... nehirin de dediğin gibi ne istersen onu giyy bence deben de bir kaftan beğendm az bakayım dedm gene de ama aklım onda hala perşembe gidip alacağım sanırım alınca fotosunu koyarım
Abiye elbiseyi başka her yerde giyersn bence de bütün gece kaftan tarzı bindallı tarzı böyle elbise en güzeli, güle güle giy inşallahh
Bu konuda da hemfikiriz canım aynen dediğin gibi sende aldığında bekliyorum fotonu her şey gönlünce olsun inşallah
Sağol Nehircim aynen öyle uyuşuyoruzdarısı başına inşallah canım koyacağım kesinlikleee
benim de ekim de düğünüm var nasipse bende sadece bindallı veya kaftan giyineceğim elbise bana saçma geliyor kına yakılacak koşşş çıkart falan hem çok kısa üstünde kalıyor hemde ne bileyim abiye yi yakın bir akraba nın düğünün de çok rahat giyinirsin ama kına gecen ömür de tekk bir daha giyinme şansın yok bu benim düşüncem şık birşey düşünüyorum :)slm kızlar ekımde dugun var allah kısmet ederse
benm dusuncem nihayetınde gelınsın orada da kına gecesını sadece bındallı(elbıse) ıle gecırsem ekstra elbıse gıymesem nasıl olur hem kına yanı cok abest olmaz dıye dusunuyorum sızın dusuncelerınız nedır acaba ?
Kızlarr ben de aynı fikirdeyim sizleee, ayrıca bence de elbisen gayet güzel olmuşş boncukk... nehirin de dediğin gibi ne istersen onu giyy bence deben de bir kaftan beğendm az bakayım dedm gene de ama aklım onda hala perşembe gidip alacağım sanırım alınca fotosunu koyarım
Abiye elbiseyi başka her yerde giyersn bence de bütün gece kaftan tarzı bindallı tarzı böyle elbise en güzeli, güle güle giy inşallahh
benim de ekim de düğünüm var nasipse bende sadece bindallı veya kaftan giyineceğim elbise bana saçma geliyor kına yakılacak koşşş çıkart falan hem çok kısa üstünde kalıyor hemde ne bileyim abiye yi yakın bir akraba nın düğünün de çok rahat giyinirsin ama kına gecen ömür de tekk bir daha giyinme şansın yok bu benim düşüncem şık birşey düşünüyorum :)
demı ama :)))))
o üzerımdekını cıkarcam zaten ben de sevmıyorum normalınde ınce askılıdır kendılerı :)
merhaba,
istanbulda kiralık bindallı arıyorum 1 agustos için yardımcı olurusunuz..
cnm bnm tanıdıgım bıldıgım yok ama fatıh taraflarında olabılır netden baksan çıkmıyor mu muhtemelen bakmısındır ama
baktıklarım var ama çok yıpranmış fatih e gitme şansım yok çalıyorum bidezaten fırsat bulduça maltepe bölgesinde bakıyrum ama bulamadım istediğim gibi offf ne işlermiş
aynn zor işler moda evlerınde de olabılır belkı
Aynen de öle zaten kına adı uzerınde :)
Eki Görüntüle 1167472
Merhaba,
Kiralık bindallı arıyorum istanbul maltepede oturuyorum 38-40 beden yardımcı olurmusunuz
bu modelden mı ıstyrsun anlamadım kı
evet bu model güzelmiş olabilir sizinmi bu bindallı
olsaydı verrdım emın ol ama hayır kına yapacagım salon verıyor
Kına gecesinde abiye giyilmesini açıkcası çok komik buluyorum. Başkasının kınasına düğününe gider gibi. Bindallı, bindallı olmazsa hürrem kıyafeti, oda olmazsa yöresel bir kıyafet olmalı bence. Gelin hanım özel olmalı, abiye ile diğer konuklardan farkı kalmıyor. Bu benim şahsi düşüncem.
anladım çok teşekürler.hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?