- 16 Şubat 2016
- 1.618
- 754
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
:)) Canım nişan kıyafetini giymek istiyor ama millet ne der konusu yok mu o hep sıkıntıCanın nasıl istiyorsa öyle yap
Bindallı mıydı ?Ben tek kıyafet diktirmiştim çok da güzel olmuştu ( hint kıyafetleri tarzındaydı), 2 kıyafet giyenlerle hep hayret etmişimdir. Siz nasıl istiyorsanız onu yapın.
Başka elbise de giysen saçı şöyle olsaydı ayakkabısı şöyle olsaydı diye yorum yapacaklar o yüzden oyum canın nasıl istiyotsa öyle yaptan yana. Hem zaten o elbiseyi en fazla 1-2 saat görecekler üstünde sonra bindallı. Giy gitsin.:)) Canım nişan kıyafetini giymek istiyor ama millet ne der konusu yok mu o hep sıkıntı
Taç konusunu nasıl yapmıştın peki ?Bende nisan kıyafetimi giydim. Zaten kısa süre sonra bindalliyi giyeceksin elbise ile fazla kalkmayacaksin.
Haklısın :)Başka elbise de giysen saçı şöyle olsaydı ayakkabısı şöyle olsaydı diye yorum yapacaklar o yüzden oyum canın nasıl istiyotsa öyle yaptan yana. Hem zaten o elbiseyi en fazla 1-2 saat görecekler üstünde sonra bindallı. Giy gitsin.
Hayır oldum olası bindallı sevmem :) ben kendim tasarladım, çok şık bir şeydi kabarık değildi çok güzeldi , hala durur kızıma saklıyorum inşallah :)Bindallı mıydı ?
Bindallım o şık bindallılardan zaten bende ne gerek var diye düşünüyorum resimlerde aynı görecekler diye mi giymeyeceğim . Ya da en iyisi direk bindallıyı giymekBen olsam üşenirim iki kıyafet giymeye. O kalabalık keşmekeş bir yandan, giyinirken saçın dağılması, makyajın bozulmaması diye sarf ettiğin çaba bir yandan. Üstte bir hanım yazmış çok şık bindallılar var diye siz de onlardan alıp giyebilirsiniz. Yok ben üşenmem, istiyorum derseniz keyfinize kalmış. :)
Taç derken canım benim saçlarım uzundu kılçık örgü mu diyorlar çok değişik bir örgü yapılmıştı örgüler arasına da bir kaç tane çiçek koymuştur. Sonra bindalliyi giydim fesli falanda benimkisi 2009 da evlendim ozaman o modeller vardı. Bindallinin tacindan bahsediyorsan bindalliyi giydiginde takabilirsiniz kendiniz.elbise varken birsey takmaya gerek yok.Taç konusunu nasıl yapmıştın peki ?
Bindallım o şık bindallılardan zaten bende ne gerek var diye düşünüyorum resimlerde aynı görecekler diye mi giymeyeceğim . Ya da en iyisi direk bindallıyı giymek
Haklısını ben de öyle düşünüyorum zaten teşekkür ederim fikriniz için ....Görseler ne olacak ki, severek giydikten sonra önemi yok bence. Bir de insanları eğlendirmekten ziyade kendiniz eğlenin, rahat edin elinizden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?