- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
- Konu Sahibi comeback06
kızlar düğünüm yaklaşıyor ve ben kına gecesi yapmak istemiyorum hevesim yok hiç ve saçma geliyor insanlar kv ve akrabalarımız bunu garip karşılıyor yapmasam çok garip olur mu sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala çekici gelmiyor ya yapmasam garip olur muKız kına gecesi düğünden daha güzel daha eğlenceli. Düğün yaptığına,kına yapmadığına pişman olursun. Birde kına org.tutarsan tadından yenmez. Bende hiç istememiştim ama hem ben hem misafirler çok eğlendi. İyi ki yapmışım diyorum.
hala çekici gelmiyor ya yapmasam garip olur mu
:) Yap yap çok eğleneceksin....Yapmayacağım
sen kararını vermışsın bacım biizi ne yoruyorsunYapmayacağım
kızlar düğünüm yaklaşıyor ve ben kına gecesi yapmak istemiyorum hevesim yok hiç ve saçma geliyor insanlar kv ve akrabalarımız bunu garip karşılıyor yapmasam çok garip olur mu sizce ?
Tatlım ben de yapmayacağım inan boşuna masraf yorgunluk düğünü düşünüyorum yeterince bir de kına organizasyonu şöyle olsun böyle olsun kim gelecek gelmeyecek derdiyle uğraşamam ayrıca modası geçiyor artık böyle etkinliklerin sevmiyorum hiç kimse de yadırgamadı bizde yadırgayan varsa da kendi aralarında yaksınlar bir kınakızlar düğünüm yaklaşıyor ve ben kına gecesi yapmak istemiyorum hevesim yok hiç ve saçma geliyor insanlar kv ve akrabalarımız bunu garip karşılıyor yapmasam çok garip olur mu sizce ?