- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
- 23
Merhaba yukarıda da yazdım geçen arkadaşımın kınasını ?.. Organizasyon adında biryer yaptı. Yeni açılıyormuş su an web sitesi falan yapıyorlar ama dansçılarıyla hizmetiyle çok sevdim ben de orayı düşünüyorum Birinden duysam inanmam da kendim izleyince içime sindi ofisi de Taksimdeymiş isterseniz bir arayın ... Gül hanım ilgileniyorArkadaşlar merhaba ben de bu konuda biraz heyecanlıyım ve bir konu açtım, önerilerinizi dinlemek isterim kafam karışık baya.
Kınanın İçeriği nasıldı??Benim de 10 g7n sonra kinam var bircok sirektle gorustum ama verfikleri hizmetlr aldiklari para uyusmuyot bence. Onun ic8n ben planlamayi kendim yaptım ve her kuzene arkadasa bir gorev verdim. Sen de oyle yapabilursin canım.
İçerik şöyle. Kınada pasta kuruyemiş ve içecekler salondandi.Kınanın İçeriği nasıldı??
İçerik şöyle. Kınada pasta kuruyemiş ve içecekler salondandi.
Ilk cikisimda abiye ile çıktım ama cikis muzigimi simdi hatırlamıyorum burda cikarken yanimda arkadaslarim vardi ellerinde konuşma balonları falan vardi. 1 saat falan bu kiyafetle oynadiktan sonra ikinci cikista bindallimi giydim. Bindalliyla cikarken herkesin elinde mum vardi. Mumlari ben kendim yaptim soda sisesi icerisine ama gayet şık birsey olmustu beni cikardiktan sonra herkes elindeki soda siselerini yere daire seklinde koydu ve oturdu böylelikle kinam yanarken etrafta kimse olmamis oldu. Mumlardan koca bir daire ve ortada kina tahtinda ben eşim annem ve kayinvaldem vardik. Kina yakilduktan sonra esimle biraz oynadik ve o gitti. Ven Bindalliyla buraz daha durduktan sonra mini pullu bir gece elbisesiyle 3. Cikisi yaptım bu sefer de kiminin elinde def kimininkinde ziller kiminin de bellerinde sakira kemeri falan vardi. Ben kendi defimi kiyafetime uygun bir sekilde suslemistim tullerle. O cikisi sezen aksunun rakkas sarkisiyla yaptik ve herkes oynaya oynaya cikti. O cikista ben oynayarak masalari gezdim falan sonuna kadar oyle kopmacayla gecti. Cok guzeldi herkes de cok begenmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?