Selam herkese
Benim cuma günü muhteşem bir kınam oldu. Orayı tavsiye ederim. Davetliler anlata anlata bitiremiyorlar. Organizasyon şirketin instagram sayfasında kınamdan bir kare
merhaba nerde yaptın acaba kınanı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam herkese
Benim cuma günü muhteşem bir kınam oldu. Orayı tavsiye ederim. Davetliler anlata anlata bitiremiyorlar. Organizasyon şirketin instagram sayfasında kınamdan bir kare
Selammerhaba nerde yaptın acaba kınanı?
Selam
Ben küçükyalı evlendirme dairesinde yaptım. Pinhanı Restaurant'ın altındaki şirket düzenledi. Annem orayı tuttum dediğinde şaka yapıyor sandım, ama salonlarını görünce beğendim. Hatta kuzenimin Alman nişanlısı da o kadar beğendi ki, kuzenimle Türkiye'de kına yapmaya karar verdiler.
Ben Kınacım ile anlaştım ama henüz kınam olmadı 21 Mayıs'ta kısmetse :)merhaba , haziranda olacak kınam için organizasyon şirketi önerisi olan var mı ? İstanbul Avrupa yakasındayım. İnternetten bulduğum organizasyoncular arasında kararsız kaldım. tecrübeleri olanlar yardımcı olun lütfen. eğlenceli bir gün olsun istiyorum.
fiyat aralıkları nasıl ? bu işin makul fiyatı nedir , yardımcı olabilir misiniz ? kınacım fiyatları vs.Ben Kınacım ile anlaştım ama henüz kınam olmadı 21 Mayıs'ta kısmetse :)
Ben 4 kina kiziyla standart paket icin 1650'ye anlasmistim.fiyat aralıkları nasıl ? bu işin makul fiyatı nedir , yardımcı olabilir misiniz ? kınacım fiyatları vs.
ablamın kınasını kokoş kına yapmıştı çok memnun kaldı herkes. br bak istersen birde peritozu kına organizasyon diye bi şirket var bi arkadaşımda onla anlaştı ama daha olmadı kınası 15 gün sonra memnun kalırsak yazarım sana :)fiyat aralıkları nasıl ? bu işin makul fiyatı nedir , yardımcı olabilir misiniz ? kınacım fiyatları vs.
merhaba. benim de tanıdığım birine lazım. bakırköy kına yazınca çıkan ilk site ya artık o değilse yani ismini hatırlıyor musunuz?selam canım istanbulda mısın bilmiyorum ama bakırköyde bu işi yapan çok güzel bir yer var. bu cumartesi arkadaşımın kınası var orda hatta. İnternette bakırköy kına yazdığında çıkan ilk site
merhaba. benim de tanıdığım birine lazım. bakırköy kına yazınca çıkan ilk site ya artık o değilse yani ismini hatırlıyor musunuz?
Show Time Organizasyon Kına Gecesi Organizasyonlarında indirimli fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor tavsiye ederim.
gecen hafta kınam oldu muhteşem bir kına gecesi gecirdik tüm kına gecesi yapacak olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile show time organizasyona güvenebilirler hem eğlencesi hemde kızların güler yüzlü olması dağıtılacak olan hediyelerime kadar ilgilendiler... tavsiye ederim herkeze