kızlar merhaba ben nişanlıyım ve eylül ayında düğünüm olacak inşallah kısmetse benim sözümde nişanımda istediğim gibi geçmedi anneminde hep içinde kaldı nişanım zaten ama kına çokk çokk güzel olsun istiyorumm şirin küçük yeni açılan bi yer buldum herşeyi yeni güzelcecikk ve başladım oganizasyoncu aramaya malum bu ara en rövanşta lal organizasyonn bi aradımmm kiii tam 4,000,00 tl fiyat verdi kiralık kaftanda dahil değillll şakamı dedimmmçok pahalı geldiii bu konuda tavsiye edebiliceğiz yerler varmı kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar merhaba ben nişanlıyım ve eylül ayında düğünüm olacak inşallah kısmetse benim sözümde nişanımda istediğim gibi geçmedi anneminde hep içinde kaldı nişanım zaten ama kına çokk çokk güzel olsun istiyorumm şirin küçük yeni açılan bi yer buldum herşeyi yeni güzelcecikk ve başladım oganizasyoncu aramaya malum bu ara en rövanşta lal organizasyonn bi aradımmm kiii tam 4,000,00 tl fiyat verdi kiralık kaftanda dahil değillll şakamı dedimmmçok pahalı geldiii bu konuda tavsiye edebiliceğiz yerler varmı kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba görüştünüz mü organizasyon firmalarıyla acaba? Neye karar verdiniz?canım benimde eylülde düğünüm. kına için kokoş kına organizasyonla anlaşıcam büyük ihtimalle standart paket 1650 tl . daha farklı paketleri de var netten bakabilirsin. kınacımla da görüştüm 1-2 ay önce 1650+ kdv demişlerdi kampanyalı fiyatmış.
Merhaba kina gecem 11 eylül de oldu kokoskina org. Anlastim cok güzel tepkiler aldim kina sonrasinda:)Merhaba görüştünüz mü organizasyon firmalarıyla acaba? Neye karar verdiniz?
Rica etsem biraz detaylı anlatır mısınız müsaitseniz? Ben de kokoş kına ve kınacım arasında kararsız kaldım. Tecrübelere ihtiyacım var bu konuda. Hangi paketi seçtiniz, extra neler vardı? Şimdiden çok teşekkürler :)Merha
Merhaba kina gecem 11 eylül de oldu kokoskina org. Anlastim cok güzel tepkiler aldim kina sonrasinda:)
Ben standart paketi seçtim benim giydigim kaftan, 15 arkadas kaftani, tefler , Shakira kemeri, el mumlari, kina, lokum, dj, oryantal dans Gösterisi, davul sov esliginde kina cikisi, cibinlik, kina tahti, kina tepsisi vs. Tüm bunları sirket getirdi. Ben kendim ekstra fotocu çağırdm, konusma kartlari aldim, hatira afişi yaptırdım, hediyelik dağıttim vs.kina sirketinden almadim disaridan temin ettim saydiklarimi. Kinacim ve kokos arasinda son fiyat farki nedir bilmiyorum ama bana ektra kaftan sayısı dj. Vs olmasından dolayi kokos daha cazip gelmisti. Kaftanima da herkes bayildi dışarıdan kendim aldim sandılar o kadar gösterişli duruyodu pelin karahan modeli morlu turunculu fln di:)Rica etsem biraz detaylı anlatır mısınız müsaitseniz? Ben de kokoş kına ve kınacım arasında kararsız kaldım. Tecrübelere ihtiyacım var bu konuda. Hangi paketi seçtiniz, extra neler vardı? Şimdiden çok teşekkürler :)
2 kız yeterli oluyor mu peki? Kınanın akışını nasıl yönlendirdiler? Gece boyu müzik çaldı değil mi? Son olarak ses sistemini siz mi temin ettiniz yoksa onlar mı getirdi?Ben standart paketi seçtim benim giydigim kaftan, 15 arkadas kaftani, tefler , Shakira kemeri, el mumlari, kina, lokum, dj, oryantal dans Gösterisi, davul sov esliginde kina cikisi, cibinlik, kina tahti, kina tepsisi vs. Tüm bunları sirket getirdi. Ben kendim ekstra fotocu çağırdm, konusma kartlari aldim, hatira afişi yaptırdım, hediyelik dağıttim vs.kina sirketinden almadim disaridan temin ettim saydiklarimi. Kinacim ve kokos arasinda son fiyat farki nedir bilmiyorum ama bana ektra kaftan sayısı dj. Vs olmasından dolayi kokos daha cazip gelmisti. Kaftanima da herkes bayildi dışarıdan kendim aldim sandılar o kadar gösterişli duruyodu pelin karahan modeli morlu turunculu fln di:)
Ses sistemi kina mekanında vardi ekstra para vermedim. Gekjn çıkışı esnasında Davullu iki kisi önde 2 kişide arkada oluyo elinde tefle. Gelin sahneye cikinca o arkadaki iki kisi mindere gelinin yanına oturuyo tahtin yanına diger davullu iki kiz sahnede kaliyo canim. Arkadaki göstermelik ikj kizdan biri oryantal digeri de org. Yardımcısı kiz. O anlik kaftan giyiyolar2 kız yeterli oluyor mu peki? Kınanın akışını nasıl yönlendirdiler? Gece boyu müzik çaldı değil mi? Son olarak ses sistemini siz mi temin ettiniz yoksa onlar mı getirdi?
Ses sistemi için görüşmem gerekecek o zaman benim. Peki canım teşekkür ederim ben de onlarla anlaşmayı düşünüyordum iyi oldu.Ses sistemi kina mekanında vardi ekstra para vermedim. Gekjn çıkışı esnasında Davullu iki kisi önde 2 kişide arkada oluyo elinde tefle. Gelin sahneye cikinca o arkadaki iki kisi mindere gelinin yanına oturuyo tahtin yanına diger davullu iki kiz sahnede kaliyo canim. Arkadaki göstermelik ikj kizdan biri oryantal digeri de org. Yardımcısı kiz. O anlik kaftan giyiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?