• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına gecesi kıyafeti

pisagor1453

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
32
0
296
Bursa
kızlar kına gecemde böyle bir kıyafet giysem nasıl olur sizce kıyafet hakkında yorumlarınızı bekliyorum:-))

Eklentiler

• $Fotoğraf1615.jpg
    $Fotoğraf1615.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
Bence daha farklı kıyafetler deneyebilirsin bu olmamış gibi canını sıkmak istemezdim ama..

Bence daha farklı kıyafetler deneyebilirsin bu olmamış gibi canını sıkmak istemezdim ama..
yok canım memnun oluyorum böyle gerçekçi yorumlar olunca benimde içime hiç sinmedi zaten sırf annem beğendi diye paylaşmak istedim vazgeçtim zaten iyice inceleyince basit durduğu sonucuna vardım teşşekürler yorumun için:-)

bence daha farklı bi model giymelisin cnm bunu bi arkadaşının düğününde de giyebilirsin kınana özel olmalı diye düşünüyorum :)

Ben beğendim,kıyafeti bu haliyle düşünme daha saç baş makyaj yapılınca kıyafet kendini gösterir.

Ne çok cafcaflı ne çok sade benim hoşuma gitti,bir de vücudunu sarması güzel göstermiş,balık etli olduğun için kıyafeti taşıyabilmişsin.

Bu kıyafeti her kez böyle taşıyamaz bence,maşallah senin kalça pençe doldurmuş canım
:31:

Back