• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesi istemiyorum:( olmasa olmaz mı

ben de istemiyorum. çünkü beni ağlatırlar.ben üzgün ayrılmak istemıyorum babaocağından.. düğünümde hüzün istemıyroum.sonuçta severek evlenıyorum, herşey güzel geçsin.gözyaşı-hüzün-burukluk olmasın.
ama burda dedikodu olur,kınası olmadı diye.duyanlar aaaaa kına yapmıycan mı diye ayıplarlar.şu an düğün tarihi belli değil.o yüzden tam karar vermedim ama bana kalsa yapmam.ailemin toplumda ayıplanmasını istemediğim için belki razı olurum....boşuna kalabalık işte.arzu eden yapar,kimsenin içinde heves kalmasın.

Davetiyeye yazdırmadan sadece samimiyetine güvendiğin insanları davet edersen çok eğlenceli geçebilir..Ki yapıpta çok eğlenmezsin en fazla ama yıllar sonra keşke dememek için bence yapılmalı:)
(bunu söylediğimi yakınlarımdan biri duysa ufak bir şok geçirebilir çünkü bende yapmıcam diyip duruyordum bi iki ay öncesine kadar)

Ben yurtdıŞında evlenıcem. Ama burdan gıderkende bır kına gecesı yapıcam ınŞallah ama sadece sevdıĞım eĞlenebıleceĞım ınsanları ÇaĞrıcam bence Çok eĞlencelı olur yanı ınŞallah

Ben de kına gecesi istemiyorum, ama annemi ikna edemiyorum.Sadece anneme ben ve nişanlım hiç sevmiyoruz kına gecesi gibi şeyleri dedim ama bu yeterli olmuyor.Ben de anneme;istersen kına yerine bir mekan ayarlayalım,kınaya çağırmak istediklerini çağır ve siz eğlenin dedim.Nişanlımda hayatta istemem diyor kınayı ya da kına yakılmasını,zaten bizim Atakule'de nikah olacak ve sonrasında ise gençlerle eğlenceye gidilecek.Bilmiyorum nasıl bir yol bulsam,kına gecesine alternatif sizce ne olabilir kızlar???

kuzenim ne düğün yapmayıp nikah ile evlendi. fakat kına gecesini evde felan yapalım dedi annem istemedi gidp oturdukları eve yakın bir düğün salonu tuttular kına gecesini orda yaptık. Fakat süper oldu.. en azından herkezin gönlü olmuş oldu. (başta teyzem düğün olmayacak die çok üzüldü ama kına gecesi organizasyonu olunca mutlu oldu.) hem 1 kere yapacaksın onu da gör. Hem fotograflar da anı olarak kalır yani... die düşünüyorum...
Ben kesinlikle kına gecesi ve düğün istiyorum... Bence unutulmaz 2 günlük anı...:teytey:zemuszemus:dance:

Back