- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
niye boğsun hayatım kıyafetin taşlı tuşlu şaşalı değilki gayet sade...tam aksine kıyafet sade ise gelin başına abartılı yaparlar...kıyafet gösterişli ise başı sade bişeyler yaparlar.... tacı almam beğenmedim dersen o tek çiçeği al ozaman canım... o zaman minik çiçeklere de gerek kalmaz... o çiçeği de 10 liraya alırsın zaten en fazla....yan tarafına taksın kadın... ama sakın makyajı aynı kıyafetin renginde yaptırma sakın sakın bak sakın diyorum çok eski model artık kıyafetin renginde makyajlar... bu renk kıyafete bence hafif sade gümüş rengi çok yakışır, yada gölgeli....fazal abartmasın...göz kenarına da minik minik simle noktalar koysun çok değil ama bi kaç tane.... bak ben bunun resminide bulayım sana dur bekle...
harikasın canım tacı beğenmez olurmuyum çok beğendim eğer bulamzsam ancak o zman alırım çiçeği ama dediğim gibi fikirleri ver bana ben karar veremıorm bi türlü gelinliğin etek modeline 15 gün düşün fikir edin karar verememiştim ancak ablamla gitim olumlu karar aldm öyyle verdim ltfenn tevcrübelisinde