Kına Gecesi Kına Gecesi İçin Değişik Fikirler..

hee buarada ben tüm arkadaşlarıma parti maskesi almak istiyorumm sizce komik olur mu :)

Merhabalar,

Ben de hamam organizasyonu yapmak istiyorum. Ama baktığım yerler çok pahalı.

Kaça geldi acaba bu organizasyon?

Selam :)

Biz de göçmeniz ama adetlerimiz pek yapılmıyor artık.

Müzik konusunda birkaç örnek verir misin acaba? :)

Merhabalar :)

Bakırköyde bir yer bulabildin mi acaba?

pff napıcam bilmiyorum ya.:S

ben olsam tam 60ların yada 80lerin partileri gibi düzenlerdim herşeyi puantiniyeli elbiseler, eski model saçlar, arkada çalan füsun önal, modern talking, cyndi lauper şarkıları (tabi sadece bunlarla sınırlı değil. bi anda disko havası, rock bar havasınada dönüşebilir ama hepsi 60 70 ve 80lere ait olucak şekilde)

Selam :)

Biz de göçmeniz ama adetlerimiz pek yapılmıyor artık.

Müzik konusunda birkaç örnek verir misin acaba? :)

Tatlım kına çıkarken jarnana çalsın istiyorum çok hareketli bir şarkı hem de değişik. sonra yeşim salkımdan kına gecesi adlı şarkı çalcak. O fasıl bittikten sonra başlıcak kalk gelin hanım, güldaniyem, ayva çiçek açmış, aliş ve zeynep, ramize, yeşilim, mendilim.... rumeli havaları escek

geçen hafta düğünümüz vardı kınada kınayı yakarken kızlara başlarına takılan çiçekli taçlardan dağıtılar okadar güzel olacağını tahmin etmemiştim ben çok beğendim tavsiye ederim canım eminim senin kınanda da hoş ve değişik olur şimdiden mutluluklar dilerim.....

canım hürrem kıyafetini nerden buldun ? birde sorması ayıp kaça mal oldu

canım çok teşekkürler. fikirilerin süper. :):81:

canım hürrem kıyafetini nerden buldun ? birde sorması ayıp kaça mal oldu

Canım Ben izmirliyim. bindallı tarzı bişey istiyorsan. simge moda evinde bulabilirsin. ama abiye tarzı bişey düşünüyorsan ki benimki öyle birşey Tebi diye bir marka var Tarihin ayak izleri adlı koleksiyonlarında hürrem kıyafetleri var. Benim kıyafetim yeşil, eldivenleri ve şalı da var toplam 300 tl'ye satın aldım. EĞer İstanbul'daysan abiye kadıköy yazınca google'a tebi kadıköy çıkıyor. ordan da bulabilirsin...

ben de baktım az önce koleksiyona...teşekkür ederim çok tatlı şeyler var. eldivenli olmaları bir harikaaaa... ama alt kısmı kabarık göğüs kısmı ise derin dekolte bir şeyler orda da yoktu((

ben de baktım az önce koleksiyona...teşekkür ederim çok tatlı şeyler var. eldivenli olmaları bir harikaaaa... ama alt kısmı kabarık göğüs kısmı ise derin dekolte bir şeyler orda da yoktu((

cnm bu mankenin boy çok uzun ve modeller sadece bunlar değil. benim elbise kabarık. ve göğüs kısmı dekolte Gidip üzerinde görürsen fikrin değişir :76: Prenses gibi olalım ayol

evet netten baktım ama galiba hepsi yok. ben en iyisi kadıköyden bakayım. sağol canım. ben biraz kabarık istiyorum umarım bulurum.

kına gecesını genellıkle evlerde yapılır .dıkkatınızı cekermı bılemıyecegım ama ben ,gecenlerde tv de gorup cok etkılenmıstım .topkapı sarayının hamamında sultanlara yakısır kına gecesı yapılıyormus .benım cok hosuma gıtmıstı .cok ıyı fıkır gıbı .

aylin3585 bende izmirdeyim dediğin siteyi inceledim tarz olarak cok begendim kınam da alısılmısın dısında bu tarz elbise giymek istiyorum izmirdeki yeri neresi bilgi verirsen sevinirim simdiden tsk ederim..

kına gecesi elbisem aşağıdaki linkte a 34 nolu elbise herkes çok beğendi özellikle cepkenimi aldığım yer ankarada

main01

burdaki gelinlikleri de öneririm

kızlar bende erkek kadın karışık düğün havasında davullu zurnalı bi kına gecesi yapıcam,nihayetinde bi kız tarafı eglencesi olacak.düğün baska sehirde cünkü..eğlenceler her zman düğünlerden daha güzel ve sıcak samimi bi havada gecio..düğün salonlarının o kocaman alanların buz etkisinden uzak sıcak bi eglence diliorum..

canım fikirlerin oldukça güzel bende düğün yapmayı kesinlikle istemiyorum bu yüzden ankarada tarihi bir mekan olan hamamönünde bi restaurantla anlaştık..yemekli herşey ful fakat bnm nişanlımda istemediği için biz ankara havası vs kesinlikle istemedik bu yüzden fasıl olacak:)bence çok hoş olacak çnkü fasıl gerçekten bizi çok eğlendirir ve ben kına ve çerezi hediye gib paketleyip misafrlern tabaklarna koydurmayı düşünüorm bi renk konsepti tasarlıorm kafamda kırmızı olur yüksek olasılık....çünkü mekan tarihi oldğndan kuruyemiş yemek yasak bu yüzden paketi süslü bi şeklde vericem:)yakın çevrem 100 kişilk bi grup olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…