- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
- Konu Sahibi esra_karadeniz
-
esracım öncelikle hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsina.s.
bende de plan programlar biraz değişti, erkekli kına ve nikah olacak Allah kısmet ederse, eğer işler rast giderse bu yaz, en geç sonbaharkaydirigubbakcemile2
farklı düşüncelerim var kına konusunda, biraz da plan program delisiyimdir-tatlicadiarzu-
buarada artıkın ben de varım hem fikir alışverişi yaparız daha orijinal şeyler çıkarhihoyyyt
Süper buldum kendime göre birini. Bende plan program delisiyim canım yaa. Herşey önceden planlı olacak benim için ve hiç birşey son zamana kalmayacak. En ince ayrıntı bile kaçmaz gözümden. İnşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz canımmmmkaydirigubbakcemile3
esracım bi de ben de aynı senin gibi nişan yapamadım, sadece söz oldu, durumumuz da belli olduğu için nikah yapacaz sağlık olsun...
ben daha şimdiden hemen her şeyi en ince ayrıntısıyla düşünüyom,nişanlım da benim tam tersi anam dünyanın en soğuk kanlı adamı netçez bilemeeyom:roflol:
Aman yarabbim kendi hayatımı görür gibi oldum birden :roflol: Sözlülük dönemim film şeridi gibi geçti gözümün önünden delikafadulden Ya gerçekten çok benziyormuşuz her yönden. Benimde nişanlım soğuk kanlı, herşey olacak yapılacak nasıl olsa deyip duruyor. Erkeklerin hepsi aynımı acaba yaa
valla olabilir canım. ben de adama her şeyin en ucuzunu en alternatifini bulup buluşturup söylüyom tek cevabı " bakarız aşkım " adam rahat ya rahat....kıracam gafasını:1closedeyes: neysem ben kına planları yapayım en iyisi
Hayırlı olsun canım benim, fikrin çok hoş :)
benim değilde nişanlımın değişik bi fikri var kına gecesi konusunda :)
Ben bi ara kına da sadece bindallı şeklinde yöresel bi kıyafet giyeyim diyordum, o zaman Yusufum da dedi ki ben de beyaz gömlek siyah şalvar giyeyim, urfa dan sıra gecesi ekibi çağıralım, türkülü bi eğlence yapalım çiğköfte falan da yaparız dedi :) hoş ve orjinal fikir aslında,
ama bizim kına gecesi kalabalık olur ve herkes döktürmek ister, öyle sıra gecesi müziğinin ritmine uyamaz kurtlular delikafadulden
kına yakılacağı zamn kızın arkadaşları gelinle bereber ellerinde mumlarla kına yakılacak yere girerler.gelin ortaya oturtulur.arkadaşlar etrafında dönmeye başlar.gelen misafirler bu sahneyi göremedikleri için herkes ayaklanmıştır ve hurraaaaaaaaaa ortaya çullanılır.sadece kulaktan dolma duyumlarla gelinin ağladığı anlaşılır.işte ben bu ortamdan nefret ediyorum.
o yüzden esra fikrini beğendim.gelin yüksek bir yerde diğerleri etrafında oturduğu zamn ne kadar arkada oturulursa oturulsun heryerden görülebilir gelin.ve foto yada kamera çekenlerde rahat rahat işlerine bakarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?