Kına Gecesi kına gecemde ne giyicem bilmiyorum :( yardım edebilirmisiniz.

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
kızlar 9 kasımda kınam var ve ben hala kınam ıcın kıyafet alamadım.butun gece aslında elbıse tarzında olan bindallılardan gıymek ıstıyorum ama hala kendı tarızma göre bı bınbdallı bulamadım.abıye alıcak veya kıralıyacak butcemız yok yokluklar ıcınde dugun yapıyoruz zaten bende bu yüzden elbıse seklınde bı bındallı almak ıstıyorum onerılerınız veya gordugunuz begendıgınız bındallılar varmı nerede cok çeşit bulabılırım. (kınası olmuş ve elınde fotoğrafı olan arkadaslr fıkır vermek acısından fotoğrafı yüklerse cok sevınırım) veya beğendiğiniz bı bindallinin fotoğrafını.)

Son düzenleme:
gelinlik aldığınız ya da kiraladığınız yerde emaneten vermiyorlar mı dışarıdan başka bi mağazadan kiralanabilir 1 gecelik nede olsa

genelde bindallı giyilir ve pek farklı bir modele rastlanılmaz yani bindallılar hemen hemen aynıdır fazla kafanı karıstırma kafanı kırmızı bindallı güzel oluyor

seçemiyorum bı kac yere baktım cok sıradan geldiler bana bilmiyorum begendıgınız bı model varmı fotoğraf koyabılecegınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…