Kına Gecesi Kına Gecemde Ne Giyeceğim? Karar Veremiyorum Kızlar Fikir Verir Misiniz?

Konunuz içerik sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır. Bilgilerinize...

pudra rengi olanı bir modacıya diktiyorum canım bitince yayınlarımmm...................süper seçim derim.....ama burda o yavru ağzı benımkı tam pudra rengi.....paylaşımın için teşekkürler cok zevkli çalışmalar olmuş

bende dıktırıorum cnm onu saks mavisi olarak.modacı organzeden yapalım demişti daha gusel durur demişti sennkinn kuması nasıl olcak peki bende sonra wazgectm aynı kumastan olsun dedm..mutlaka koy cnm baklaım bizde opuyorumnanaktansaol tatlımmmmm opuyorumnanaktan

birebir aynısı oluyor;orjınalinin ipek saten oluyor.....direk saten olursa bu kıvrınlar hoş olmuyor,ipek olduğu için daha bir havası değişiyor orjınailinin aynısı gib...ipek saten desene sende bakk modacıya..

hımm cnm oda bana saten we şifon dedi kumaslarıda gosterdi sonra organzeden yapalım daha gusel durr dedi bende once tamm dedm ama sonra aynısı gibi olsun dedm tlfn ettm de..bide hani ustteki parlak yerler warya oraya taş işlencek gri.sonra tek askı yapılcak we etegndeki gulden yapılcak kucuk gucuk gullerden askı yani..gelınlıgım straplez oldugu içn bunu bole istedm.ne zmana dikilır peki sennki benmki hazıranbasi gibi biter sanırım gelınlıkle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…