Kına Gecesi Kına Gecemde Ne Giyeceğim? Karar Veremiyorum Kızlar Fikir Verir Misiniz?

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
mrb arkadaşalr kına gecesinde ne gyceme bi turlu karar weremıorum surekli fikrım deişio delircemm biyandan gelinlik bi yandan bu bilmiyorumkismile yardımcı olursanız cok sewnırımm opuyorumnanaktan bide elbise muhakkat tek askılı olcak ama sadece ole bi ip askı deil elbiseye uygun olarak mesela su tarz bi askı.en sagdaki

en son bunda karar kılmıstım :)we bunun ustundeki gupurdende sırtınn tamamının kaplı olmasını istıorum sunun gibi yani :)

ama daha sonra biraz daha gosterişli bi model olsun dedm we su tarz elbiselere baktım..bunun daha canli bi rengini dusunurum bu olursa saks mavisi mesela

bu gelinlik bununda yine farklı bi rengi olabilir

yada su modellerden biri olsun yine sadece renk deişşin we ufak tefek oynamalar olsun

yaa kızlar cok karısık kafam walla bellii oluodur zaten kaydirigubbakcemile3 sizn elinzdede gosterşli modeller warsa eklerseniz sewınırım yada bunlar gayet ii dıosanızda belirtiesenz yine sewnırım :) wee son olarak en cok begendıgım modelde sade we sık olarak ilk altın sarısı we biraz daha gosterşli olarakda ikinci pudra rengi olan yorumlarınzıı beklıorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yavruağzı olan modeli ben çok beğeniyorum
benim favorilerim arasında o var canım

yavru ağzı fırfırlı olan çok güzel kına gecesi içinde uygun bende daha ağır bişiler olsun istıosan sıyahlardan birini tercih et ama altınsarısıda cok hoş ya bak bende kararsız kaldım :))

yavru ağzı fırfırlı olan çok güzel kına gecesi içinde uygun bende daha ağır bişiler olsun istıosan sıyahlardan birini tercih et ama altınsarısıda cok hoş ya bak bende kararsız kaldım :))

tatlım siyahları model olarak koymadım sadece en sondakinin askısı gibi askı yaptırım hangisi olursa olsun die ornek olarak koydum..walla bende kararsız kaldım abiye zaten yaksııo ii oluo altın sarısını dıktırrsem sorun olmaz ama diger fırfırlıya benzer bi model denememm lazım yakıssıp yakısmadıgını gormek için

demi moore'un üzerindeki pudra rengi elbiseyi ilk gördüğümde bende beğenmiştim ama bu renk çok girmemiş bu elbiseye dediğin gibi mavisi çok hoş olur bence

hımm ii bakalım yakışır ya geline herşey :)allah çok mutlu etsın sevginiz daım olsun inşallah

altın rengine bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)süper cidden çok şık ve gösterisli:)

canım ilk koyduğun siyahlardan en sağdaki gerçekten güzel ama daha açık bir renk olursa muhteşem olur

demi moore'un üzerindeki pudra rengi elbiseyi ilk gördüğümde bende beğenmiştim ama bu renk çok girmemiş bu elbiseye dediğin gibi mavisi çok hoş olur bence
ewet cnm zaten buna karra werrsem kesn rengini deiştrirrm..
hımm ii bakalım yakışır ya geline herşey :)allah çok mutlu etsın sevginiz daım olsun inşallah
:) tsk ederm cnm cok saol aminnnnnnnnnnnn
altın rengine bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)süper cidden çok şık ve gösterisli:)
bende altın sarısyla pudra rengi olann arasnda kaldım ikisinide mi yaptrsam ne kaydirigubbakcemile3
Ben de demi moore'nin üzerindekini beğendim ama daha iddialı bir renk olabilir fuşya mesela

aynen en güzeli demi moorenin üstündeki bayıldım ben.
ewet kıslar bencedee a.ssaolun yorumlarınız için opuyorumnanaktan

kızlar galiba pudra rengi olanı diktrcem ben kına bide salonda oldugu için digeri sanki basit kacar ya..salonda olunca abiye giyende olur benm bi farkım kalmaz o zman..onun canli bi rengini dıktrrım buyuk ihtimal

cnm o kıyafet iki renk ben kırmızı ve koyu pembe uymunu severim birde açık maviyle parlement mavisi model çok hoş inşallah istediğin gibi olur

ewet cnm biri kumasmıs biride şifon..ama hiç o renkleri yan yana gormedm nasıl olur bilmıorum..pembeyle kızmızınında hos durcanı sanmıorum ama cnm ya bence kırmızı olurdsa biri acık biri koyu mesela yada mor olursa o da ole..daha ii olmaz mı

anladım cnm ama kırmzı zaten dusunmuorum kınada ama guzel olmus bu ben hiç yakıstırmazdım ikisini hos olmus ama..

tabii cnm senin istediğin gibi olması önemli iki renk olunca renk uyumu önemli hayırlısı olsun cnm karar verirce haberdar et bizi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…