yavruağzı olan modeli ben çok beğeniyorum
benim favorilerim arasında o var canım
yavru ağzı fırfırlı olan çok güzel kına gecesi içinde uygun bende daha ağır bişiler olsun istıosan sıyahlardan birini tercih et ama altınsarısıda cok hoş ya bak bende kararsız kaldım :))
Ben de demi moore'nin üzerindekini beğendim ama daha iddialı bir renk olabilir fuşya mesela
canım ilk koyduğun siyahlardan en sağdaki gerçekten güzel ama daha açık bir renk olursa muhteşem olur
ewet cnm zaten buna karra werrsem kesn rengini deiştrirrm..demi moore'un üzerindeki pudra rengi elbiseyi ilk gördüğümde bende beğenmiştim ama bu renk çok girmemiş bu elbiseye dediğin gibi mavisi çok hoş olur bence
:) tsk ederm cnm cok saol aminnnnnnnnnnnnhımm ii bakalım yakışır ya geline herşey :)allah çok mutlu etsın sevginiz daım olsun inşallah
bende altın sarısyla pudra rengi olann arasnda kaldım ikisinide mi yaptrsam ne kaydirigubbakcemile3altın rengine bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)süper cidden çok şık ve gösterisli:)
Ben de demi moore'nin üzerindekini beğendim ama daha iddialı bir renk olabilir fuşya mesela
ewet kıslar bencedee a.ssaolun yorumlarınız için opuyorumnanaktanaynen en güzeli demi moorenin üstündeki bayıldım ben.
cnm dediğim uyum böyle tabi senin fikrin daha önemli
anladım cnm ama kırmzı zaten dusunmuorum kınada ama guzel olmus bu ben hiç yakıstırmazdım ikisini hos olmus ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?