• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına gecemde kuruyemişlerimi kendim hazırladım..nasıl ??

besincimevsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
298
0
96
42
Manisa
çok zor oluyor..250 tane yapmıştık :)
goruntu382vy9.jpg
yorumlarınızı bekliyorum

cok güzel olmuş kase içinde mi ben mi yanlış görüyorum pahalı olmadı mı böyle

bende bu modelin bi değişiğini kınamda yapmıstık
parlak folya kağıtlarına kınayı sarıp uzerine tul baglamıstık kırmızı kurdelelerle cok sık ve ısıl ısıl olmusdu bendende bı fıkır sıze arkadaslar

çok hoş
kaselerde var ne kadara mal oldu?

slm canım.arkadaş kendisi hazırlamış çok da güzel olmuş ellerine sağlık.ama san a hem ucuz hemde çok şık duran bi alternatif söliyim.dün eminönünde şark han die biyere gittim.orda bir dükkanda çok şık yaldızlı yada sade şifondan yapılmış kına torbaları vardı. çapı 30 cm.falan kenarına ince kurdela geçirilmiş ki kurdalayı büzdüğünde kese haline geliyo.bu torbalar hem kına hemde kuruyemiş için kullanılabilir inan çok şıklar ve desen seçenekleri çok.üstelik 100 adet 20 ytl.

çok güzel olmuşlar ama ben üşenirim sanırım ya. hem içinde kasesi de var. o boncukları sen mi işledin tek tek?

Çok güzel eline sağlık arkadaşım kına gecelerinde poşetlerin içinde dağıtılan çerezlere sinir olurum ben zaten bak ne güzel fikir a.s.

üretici hanımlara bayılıyorum ve saygım sonsuz
bence çook güzel olmuş
ellerine sağlık
keşke bende böle şeyler yapabilseymişimm

Çok güsel olmuş arkadaşım walla ellerine emeğine sağlık.:nazar:Ayrıca Mutluluklar Dilerima.s.

çok emek vermişsin arkadaşım....
umarım evliliğinde bu kadar güzel olur.bizde kendimiz yapmıştık kına için kuruyemişleri..
ama bu kadar özenmedim ben kendiden kapanan küçük şeffaf poşetlerden alıp içlerine birer çay bardağı kuruyemiş.ağzını çıtçıtla tamam....
sonra poşetler yetmemişti..normallerinden alıp zımbalamıştık...

bizdekınlarımı yapmıştık poşetlere doldurduk ağzılarını zımbaadık sonra renkli tülle sardık aynı renk yada uyumlu kurdele ile bağladık ortasınada nazar boncuğu alıp taktık eşim le birlikde yaptık cok zevkliydi yapımı ve nikah şekeri gibi duruyodu cok şık olmuştu canlı renkli tüllerden daha güzel oluyor mesela koyu pembe turuncu mavi cok hoş olmutu bizde beşrenk falan vardı

Çok hoş ellerinize sağlık bende kendi kına gecem için kuru yemişleri kendim hazırlamıştım :)

Back