- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
işte ben de senin gibi kararsız kaldım renk konusunda canım ama kırmızı alsam zaten bindallım kırmızı e tuturmuşlar beyaz gelinlik diye :) ben de dedimki kardeşim gelinlikle görmek isteyen buyursun istanbula :) bi 15 kişi gelecek kalanların da gönlü kalmasın yeğenlerini beyazlar içinde görsünler diye beyaz seçeyim dedim resimde tam belli değil ama altın ışıltılı çiçekler var üstünde ışıl ışıl yani parlıyo baya. bana en orta yol bu gibi geldineden beyaz sectin..secmemeliydin cnm:umursamaz:
çook teşekkür ederim canım benimcanım gercekten çok hoşmuş elbisen güle güle giy hayırlı ugurlu olsun mutluluklar seninle olsun inşallah bitanemmmopuyorumnanaktan
valla dediğin şey kınada değil de düğünde başıma geliyo:) kınam İzmirde olcağı için, çok arka arkaya olmasın yol yormasın diye düğünle aralarında bikaç gün var o malum olaydan kınada yırtıyorum da düğünü bilmem :) tedbiri alıcm mecburen napayım artıkbencede cok güzel bene evlenrsem böyle bisi istiyorum kinada böyle dügündede gelnlik sevmedgm icin böyle beyaz kumastan ama harika bi gelnlik istiyorum benim kuzenim evlendi onun kina gecesinde bi kiyafet giymistiki aman allahim süperdi ya beyaz di ama melek gibi olmustu renk konusunda sakin endise etme ii secim melek gibi olacagindan eminiminsallah adet günüüne denk gelmez ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?