• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına gecem için orta yolu buldum

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Benim düğünüm temmuzda istanbulda olacak kınam ise İzmirde. Çünkü İzmirliyiz ancak İstanbulda yaşıyoruz nişanlımın ailesi de İstanbulda.İzmirdekiler kınada gelinlik giymem için ısrar ediyodu ama ben iki kere gelinlik giymek istemiyodum hele kınada gelinlik giymek de bana hiç hoş gelmiyodu.Düğünüme İzmirden gelemeyenler için kına kıyafetimi beyaz almaya karar verdim gelinlik gibi olsun :) bunu seçtim gecenin sonunda bindallı da giyeceğim Bakalım beğenecek misiniz.

Eklentiler

• $Fificyo-0082.jpg
    $Fificyo-0082.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 100
  • $Fificyo-0083.jpg
    $Fificyo-0083.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 106
  • $Fificyo-0084.jpg
    $Fificyo-0084.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 88
  • $Fificyo-0081.jpg
    $Fificyo-0081.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 94
çok hoş cnm, eminim üzerinde çok çok daha güzel olur, inşallah ağız tadıyla giyersin, ve günün çok güzel geçer.. şimdiden mutluluklar:)) :nazar:

GÜzel bır seÇım yapmıŞsın canım endoĞrusuda bu olurdu zaten.

neden beyaz sectin..secmemeliydin cnm:umursamaz:
işte ben de senin gibi kararsız kaldım renk konusunda canım ama kırmızı alsam zaten bindallım kırmızı e tuturmuşlar beyaz gelinlik diye :) ben de dedimki kardeşim gelinlikle görmek isteyen buyursun istanbula :) bi 15 kişi gelecek kalanların da gönlü kalmasın yeğenlerini beyazlar içinde görsünler diye beyaz seçeyim dedim resimde tam belli değil ama altın ışıltılı çiçekler var üstünde ışıl ışıl yani parlıyo baya. bana en orta yol bu gibi geldi

canım gercekten çok hoşmuş elbisen güle güle giy hayırlı ugurlu olsun mutluluklar seninle olsun inşallah bitanemmmopuyorumnanaktan

bencede cok güzel bene evlenrsem böyle bisi istiyorum kinada böyle dügündede gelnlik sevmedgm icin böyle beyaz kumastan ama harika bi gelnlik istiyorum benim kuzenim evlendi onun kina gecesinde bi kiyafet giymistiki aman allahim süperdi ya beyaz di ama melek gibi olmustu renk konusunda sakin endise etme ii secim melek gibi olacagindan eminim:D insallah adet günüüne denk gelmez:D?

bencede cok güzel bene evlenrsem böyle bisi istiyorum kinada böyle dügündede gelnlik sevmedgm icin böyle beyaz kumastan ama harika bi gelnlik istiyorum benim kuzenim evlendi onun kina gecesinde bi kiyafet giymistiki aman allahim süperdi ya beyaz di ama melek gibi olmustu renk konusunda sakin endise etme ii secim melek gibi olacagindan eminim:D insallah adet günüüne denk gelmez:D?
valla dediğin şey kınada değil de düğünde başıma geliyo:) kınam İzmirde olcağı için, çok arka arkaya olmasın yol yormasın diye düğünle aralarında bikaç gün var o malum olaydan kınada yırtıyorum da düğünü bilmem :) tedbiri alıcm mecburen napayım artık

hmm benim dedigim kuzenimde öyle olmustu normalde dügün gününe denk geliyodu geciktirici hap aldi olmamdida sonra noldu bilemiyorum maloum özele giriyo oldunmu olmadnmi ne zaman biraktin diyemedim:D

sağolun arkadaşlar saçlarımı da sardırıp papatyalar taktırıcam sarı beyaz sanırım tam olarak tamamlayacak.

Çok harika bir kıyafet
Fikir de süper.
Benim de nasip olursa buna benzer bir durum olacak.
Kesinlikle kınada gelinlik giymeyi istemiyorum, belki ben de böyle bir şey yaparım :)

cnm benim bence çok iyi düşünmüşsün çok hoş bir kıyafet saçınla makyajınla güzel olacağına eminim

kuzenimin eşide kınasında giymişti bu elbisenin aynısını... çok hoş olmuştu... saç aksesuarlar tamamlandığında çok daha güzel durur.. ve dediğin gibi fotoda pek belli olmamış ama yakından çok ışıltılı çok şık ....şimdiden mutluluklar dilerim güle güle giy

Back