Kına Gecesi Kına Geceleriniz İçin Farklı Fikirler

hepsı cok cıcıler . Özellıkle cerzlerın ıkram edıleceğı kutular bana eskıden mevlutlerde dağıtılan sekerlerı hatırlattı ı-onlarda böle kutularda olurdu emeğine sağlık canım

Girişte lokum verilmesi çok hoş bir düşünce ama girişte durması için birini mi tutcaz
Hiçbir arkadaşıma kıyamam eğlenceyi kaçırıp öyle kapıda dur demem (

Bayıldımmmmm hepsi birbirinden güzeell ben kına gecemi evde yapıcam sadece bayanlar olcak bekarlığa veda partisi gibi düzenlicem gülücez oynıcaaz ve ojelerden + tişörtten mutlaka yaptırıccammm :))) hatta kendim yapcam kuruyemişlerin verilicee bardaklar hazırlıcam aaa çok güzellleerrrrr yaaaa :103:

Yaa kızlar anneme söyledim böyle böyle yapcam diye ama kınayı, çerezi filan erkek tarafı getiriyomuş......

Ben şimdi buna koyacaksınız dersem yanlış anlarlar hani onları beğenmiyorum gibi olur diye korktum vazgeçtim

Ne güzel olcaktı ama naaaapalım... Bindallı filan da getirirler bana ıyyyyy bari şimdiden seçeyimde bunu alın derim

kına ve çerez haricinde hepsi kız evine ait benm bildiğim.kınayı erken istersn yada söyle görümcelr yapsın hihi ama yok erken aldır hazırla noluckki çerezide aynı şeklde..

kına ve çerez haricinde hepsi kız evine ait benm bildiğim.kınayı erken istersn yada söyle görümcelr yapsın hihi ama yok erken aldır hazırla noluckki çerezide aynı şeklde..

Hmmmm doğru söylüyosun canım önceden yollasınlar ben onlara bir ayar çekerim.

Ne stresli ve zor işmiş evlenmek beee

harikalar ya bayıldımmmm
böyle değişik birkaç şey görmüştüm kınalarda ama burdakiler harika
bende bunları kullanıcam kınamda inşallah

o pet bardaklarla yapılan kuruyemişler çok hoşuma gitti yapmayı düşünüyorum bende

bide şu tişörtlerden damadın kucağa aldığı desendeki tişörtlerden bulsam bi tane alırım kendime balayına giderken giyerdim

Ben tam da kendi kafama gore once bir bekarliga veda gecesi yapicam arkadaslarimla birlikte. sonrasinda da artik bindallilarla klasik kina gecesi. once bi benim istedigim gibi olsun da gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…