• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Geceleriniz İçin Farklı Fikirler

hepsı cok cıcıler . Özellıkle cerzlerın ıkram edıleceğı kutular bana eskıden mevlutlerde dağıtılan sekerlerı hatırlattı ı-onlarda böle kutularda olurdu emeğine sağlık canım:16:

Girişte lokum verilmesi çok hoş bir düşünce ama girişte durması için birini mi tutcaz :(
Hiçbir arkadaşıma kıyamam eğlenceyi kaçırıp öyle kapıda dur demem :((

Bayıldımmmmm :52: hepsi birbirinden güzeell ben kına gecemi evde yapıcam sadece bayanlar olcak bekarlığa veda partisi gibi düzenlicem gülücez oynıcaaz ve ojelerden + tişörtten mutlaka yaptırıccammm :))) hatta kendim yapcam kuruyemişlerin verilicee bardaklar hazırlıcam aaa çok güzellleerrrrr yaaaa :52: :16: :kkk::103:

Yaa kızlar anneme söyledim böyle böyle yapcam diye ama kınayı, çerezi filan erkek tarafı getiriyomuş......

Ben şimdi buna koyacaksınız dersem yanlış anlarlar hani onları beğenmiyorum gibi olur diye korktum vazgeçtim :50:

Ne güzel olcaktı ama naaaapalım... Bindallı filan da getirirler bana ıyyyyy bari şimdiden seçeyimde bunu alın derim :52:

Yaa kızlar anneme söyledim böyle böyle yapcam diye ama kınayı, çerezi filan erkek tarafı getiriyomuş......

Ben şimdi buna koyacaksınız dersem yanlış anlarlar hani onları beğenmiyorum gibi olur diye korktum vazgeçtim :50:

Ne güzel olcaktı ama naaaapalım... Bindallı filan da getirirler bana ıyyyyy bari şimdiden seçeyimde bunu alın derim :52:

kına ve çerez haricinde hepsi kız evine ait benm bildiğim.kınayı erken istersn yada söyle görümcelr yapsın hihi ama yok erken aldır hazırla noluckki çerezide aynı şeklde..:46:

kına ve çerez haricinde hepsi kız evine ait benm bildiğim.kınayı erken istersn yada söyle görümcelr yapsın hihi ama yok erken aldır hazırla noluckki çerezide aynı şeklde..:46:

Hmmmm doğru söylüyosun canım önceden yollasınlar ben onlara bir ayar çekerim.

Ne stresli ve zor işmiş evlenmek beee :D

harikalar ya bayıldımmmm :16:
böyle değişik birkaç şey görmüştüm kınalarda ama burdakiler harika :46: :46:
bende bunları kullanıcam kınamda inşallah :21:

o pet bardaklarla yapılan kuruyemişler çok hoşuma gitti yapmayı düşünüyorum bende:16:

bide şu tişörtlerden damadın kucağa aldığı desendeki tişörtlerden bulsam bi tane alırım kendime balayına giderken giyerdim:21:

Ben tam da kendi kafama gore once bir bekarliga veda gecesi yapicam arkadaslarimla birlikte. sonrasinda da artik bindallilarla klasik kina gecesi. once bi benim istedigim gibi olsun da gerisi bos :21:

Back