• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına detayları

nisa0070

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
10
0
1
21
Arkadaşlar merhaba gelecek ay nasip olursa düğünüm var ama kına konusunda çok tereddütteyim şuan malum herkes nedimeli kına çıkışları yapıyor ben organizasyon tutmayacağım, eşimle birlikte girip dans etsem çok mu abes olur sizce ?

Neden kimi nie düşünesiniz ki . Bi kere evleniyorsunuz nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun .
Varsa arkadaşlarınızla yada kuzenlerınizle giriş hazırlayabılırsınız içinizde kalmasın
Organızasyonlar da da zaten dans davulla giriş testi kırma gibi şeyler yapıyorlar

ya su nedime kadar sacma bir sey yok..nedimeli 10 kinaya gittiysem onunda da dansci kızlar gelinden daha alimliydi. kim - hangi kadin kendin gününde golgede kalmak ister ki? bu sacma adeti kim basimiza cikardi?
danscilar zaten dansci, fizikleri guzel. gelinler normal fizik olarak daha iyisi de var kötüsü de var
danscilar hafif hafif tiril tiril ve gobek dekolteli elbiseler giyiniyorlar hareket ederken cok daha zarif oluyorlar. gelin abiyesiyle topuklu ayakkabisiyla kazulet gibi oluyor onlarin yaninda
danscilar dansa yetenekliler, az cok egitimliler ve rahat rahat oynuyorlar - gelinin en ozel gunlerinden - bir salon dolusu insanin gozu ustunde- haddinden fazla stresli- ailesiyle ayni catida son gunlerin verdigi duygusallık- yarinki düğünün stresi falan hic rahat degil
haliyle guzelim kizlarin yaninda sönük kaliyor.
en guzel gununde guzel kizlarin golgesinde kalmak icin de tonla para ödüyor
😂😂
bence en iyisi seninki. ama kizkiza dans et ya nisanliyi ne karistiriyorsun. o kina yakilirken gelsin - donra bir dans edersiniz:)
kina genelde kadin kadina bir organizasyon degil mi? ilk dansa bence gerek yok

ya su nedime kadar sacma bir sey yok..nedimeli 10 kinaya gittiysem onunda da dansci kızlar gelinden daha alimliydi. kim - hangi kadin kendin gününde golgede kalmak ister ki? bu sacma adeti kim basimiza cikardi?
danscilar zaten dansci, fizikleri guzel. gelinler normal fizik olarak daha iyisi de var kötüsü de var
danscilar hafif hafif tiril tiril ve gobek dekolteli elbiseler giyiniyorlar hareket ederken cok daha zarif oluyorlar. gelin abiyesiyle topuklu ayakkabisiyla kazulet gibi oluyor onlarin yaninda
danscilar dansa yetenekliler, az cok egitimliler ve rahat rahat oynuyorlar - gelinin en ozel gunlerinden - bir salon dolusu insanin gozu ustunde- haddinden fazla stresli- ailesiyle ayni catida son gunlerin verdigi duygusallık- yarinki düğünün stresi falan hic rahat degil
haliyle guzelim kizlarin yaninda sönük kaliyor.
en guzel gununde guzel kizlarin golgesinde kalmak icin de tonla para ödüyor
😂😂
bence en iyisi seninki. ama kizkiza dans et ya nisanliyi ne karistiriyorsun. o kina yakilirken gelsin - donra bir dans edersiniz:)
kina genelde kadin kadina bir organizasyon degil mi? ilk dansa bence gerek yok
Evet gerçekten söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama işte çıkışı tek başıma da yapmak istemiyorum organizasyon yapabileceğim arkadaşlarımla da aynı şehirde değiliz yani salona nasıl gireceğim bilemiyorum, o anki stres ve heyecanla oynayarak giremem salona sanki :(

Kuzenler arkadaşlar vs yok mu?Organizasyon tutmadım ben.Ailede bir sürü genç kız olunca organizasyon a gerek kalmadı.

Bu ara instagramda baya popüler olan şey var kızlar anneleri ile birlikte çıkıyor. Güzel bir müzik eşliğinde. Annenizle size de anı kalmış olur.

Bende nedimeli organizasyonlari sevmiyorum senin eğlence gününde yabancılar eğleniyor amaç gösteri olmamalı eğlenmek olmalı bence

Yaaa o kadar saçma sapan bişey ki ne gerek var yani gereksiz masraf yaa valla bak ama çok istiyorsan eşinle beraber çık odadan daha güzel olur

Şu organizasyonları cidden çok saçma ve yapay buluyorum, daha doğal bir şeyler yapın.

Back
X