Kına Gecesi Kına alışverişi

TheBeyin

Romeo kop gel ayrıl gel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
7.054
840
Kına gecesi yaşamış ya da hazırlıkları devam eden tatlı kk bayanlarına bir sorum olacak lütfen aklınıza gelen her şeyi yazın :)

Kına hazırlığı için neler alınır?
Kınada misafirlere kına vermek için hoş bir şeyler yapmak istiyoruz neler olabilir?
Bir arkadaşım ojenin alt kısmına kına koyup kırmızı tulle baglayip dagitmisti baska bir arkadasimda kina ayna ve cerezi paketleyip.. sizden de fikirlerinizi bekliyorumm :)

geçen ay bu alışverişi bitirmiş biri olaraktan hemen cevap ereyim. halay mendili olmazsa olmazdır. kimi misafir sayısı kadar alır kimi ortalama bir sayıda alır ama şart :)
bizde kına alayına katılan kızların kollrına şal bağlanır şal almıştım ben .
kına şablonu aldım.kına yakası olmayanlar bile şablonu görünce şimdiden bana da ayır demeye başladılar :)
kına hediyeliği olarak metal nar aldım içine kuru kına koyacağım kırmızı tülle saracağım başka hediye almadım. çerez dağıtmayacağım için çerez almadım.
bir kaçtane shakria kemeri aldım :) ne de olsa kına gecesi kız kıza dağıtma gecesi dimi ama :)
el gülü aldım

bitti :)

Tesekkur ederim bu guzel bilgiler icin cerez işini bende sevmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…