• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına Abiyemi seçmem için yardım edermisiniz (resimli)

5 çok güzel bence...

kızlar kına elbisenizi siz mi alıyorsunuz erkek tarafı mı?

1 in üstünü 2 nin altını çok beğendim.. 2.nin eteği çok hoş
bütün olarak da 5i beğendim :71:

Canım bunların hepsi gelinlik modeli gibi. Daha farklı bir elbise giysen bence daha iyi olur.

Canım bunların hepsi gelinlik modeli gibi. Daha farklı bir elbise giysen bence daha iyi olur.

canım gelinlikle bunlar bir olur mu hiç :) onun yeri ayrı...Ayrıca kına gecem salonda olacak sıradan bi abiye giyersem (zaten kuzenler yakın cevredekılerde abiye giyecek bi farkımız olmaz kı gelinin kim oldugu bellı olmuyor öyle) Bir de canım ben nişanımda sade bir abiye giymiştim evde olduğu için o yüzden kabarık gıymek hep ıcımde kalmiştı şimdi giymek istiyorum ınsallah :)

5 numara mukemmel.7 iyi

çok güzel ama ya hu.. 7. bence çok uygun:) bindallı da kırmızı ise, sanırım kapalı bir bayansınız , başörtüsü konusunda bindallı ile sıkıntı da çekmezsiniz :) bunları diktirecek misiniz nerden buldunuz Allah aşkına çok güzeller :) ben kaçırdım ya hu.. üzüldüm :(

Back