Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet düşündüm cnm hepsini çok saol bu arada :) Daha kapalı olup olmayacağım konusunda emin değilim eğer oturduğum şehirde bayan orkesta bulabillirsem açık olacağım bulamassam kapalı olacağım...Büyük ihtimalle kapalı olacağım onuda şöyle düşündüm normal istediğim modelden yaptırcam ilk giyecegım abıyemın rengınden...Sonra bindallım (kırmızı) onu giyeceğim sıra ise şal takacağım...(şal takmak çok kolay zaten :)
yani bindallı giydiğinde şal takacaksın. türbannını yaptırmayacakmısın onu bozmak zor olmaz mı?
bende aynıyım senin gibi canımda o yüzden fikir almak amacıyla soruyorum. renk olarak nasıl olur yada
bindallıma türbanımı nasıl uydururum diye düşünüyordum.
hatta şey bile düşündüm kaftan, kaparrık tarzda hani muhteşem yüzyıl dizisindeki kıyafetler varya
onlar gibi abiye ile bindallı arası tek kıyafet mi giysem demiştim tabi daha sonra vazgeçtim. bir çaresini bulrum dedim artık
yok cnm bozmak zor olmayacak çünkü karışık bir model seçmeyeceğim beğendiğim ve yaptırmak istediğim model çok normal sade bir model ayrıca üstüne aksesuar takcam ve tüm yoğunluk sadece orda olacak dolayısıyla sorun olamayacak çıkarıp şal takmak :)