• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasaldan sonra gebelik

Merhaba arkadaslar bisey danışmak istiyorum bu ayın 14.unde gebe olduğumu öğrendim Doktora gittim 167 cıktı sonucum 1 hafta sonra gene çağırdı 42 cıktı ve kimyasal gebelik dendi çok agladim sonra bidhaa gittim 11 cıktı kanamam başlamıştı zaten 2 gün once kanamam bitti ve biz dün birlikte olduk hemde iki kere ama benim.kasigimda ve belim de sanci var piskolojik mi bilmiyorum ama gerçekten ağrıdığını hissediyorum soruma gelmek istiyorum kimyasal gebelik sonrası korundunuz mu doktor 1 ay korun dedi Ama ben korunmadim . Baktım herkez hamile kalıyor.. neden zaman kaybediyim dedim sizlerde kimyasal gebelik geçirip hamile kaldınız mı bide ben ovulasyon testi sipariş ettim bu ay anne olmak istiyorum
Merhaba canım bende geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik geçirdim ayın 15 de ovülasyon testi aldım yumurtlamayı gördüm değerlendirdik şuan bekliyorum inşallah güzel bir sonuç elde ederim günüme 10 var ama adet olacak mışım gibi ağrılar giriyor karnıma hele elimi hiç göğsüme vuramıyorum bile bugün de bel ağrım olmaya başladı

Bende ovulasyon testi aldim.daha kullaniorm cifr cizgiyi görmedim daha

Ama takvimim.uygulamasinda şalı günü gösteriyor yumurtlamam bakıcaz artık eğer gebe kalırsan haber edermisin bana

Kimyasaldan sonra korktum 1 ay korundum sonra 1 adet daha gördüm 3. Adeti beklerken hamile olduğumu öğrendim 🤭

Merhaba arkadaslar bisey danışmak istiyorum bu ayın 14.unde gebe olduğumu öğrendim Doktora gittim 167 cıktı sonucum 1 hafta sonra gene çağırdı 42 cıktı ve kimyasal gebelik dendi çok agladim sonra bidhaa gittim 11 cıktı kanamam başlamıştı zaten 2 gün once kanamam bitti ve biz dün birlikte olduk hemde iki kere ama benim.kasigimda ve belim de sanci var piskolojik mi bilmiyorum ama gerçekten ağrıdığını hissediyorum soruma gelmek istiyorum kimyasal gebelik sonrası korundunuz mu doktor 1 ay korun dedi Ama ben korunmadim . Baktım herkez hamile kalıyor.. neden zaman kaybediyim dedim sizlerde kimyasal gebelik geçirip hamile kaldınız mı bide ben ovulasyon testi sipariş ettim bu ay anne olmak istiyorum
Ben de kasım ayında kimyasal geçirdim aralıkta hamile kaldım ovulasyon testi kullanmıştım korunmanıza gerek yok

Bende 2 kez yaşadım ve hiç korunmadım hamile kalmam da araların da tam 1 sene oldu .. nasip bakalım hala beklemedeyiz

Bende dusuk mu kimyasalmi tam bilmiyorum dusuk dediler ama adet gibi gecirdim oyle diyim neyse 1 ay falan leke geldi az cok
sonra 10 gun temiz kaldim ve adet oldum ve diger ay adet olmadim hamile oldugumu ogrendim suan 2 aylik gebeyim ve cogunlukla korunmustuk

Yoo doktora görünmedim sonraki ay soğan kürü yaptım ersağ dan bi kaç takviye kullanıyodum 3 ay dır 2. Ay kimyasal 3. Ayda normal gebelik oldu
5 yıldır bekliyordum oğlumu
Önceden açılmış konu ama inşallah görürsünüz. Ben de ersağ dan ürün aldım da siz sadece kendiniz mi kullanıyodunuz. Ekstra eşinize de kullandırdınız mı o surede herhangi bişey

Önceden açılmış konu ama inşallah görürsünüz. Ben de ersağ dan ürün aldım da siz sadece kendiniz mi kullanıyodunuz. Ekstra eşinize de kullandırdınız mı o surede herhangi bişey
Eşimde hız sayı morfoloji sorunu vardı canım oda kullandı ersağdan takviye benimkinden farklı
Sorun yoksa eşinde kullanmana gerek yok rabbim vesile kılsın inşallah sende sağlıklı bebek haberi alırsın canım

Eşimde hız sayı morfoloji sorunu vardı canım oda kullandı ersağdan takviye benimkinden farklı
Sorun yoksa eşinde kullanmana gerek yok rabbim vesile kılsın inşallah sende sağlıklı bebek haberi alırsın canım
Amin canım inşaAllah. Ben guvenerek aldım ve kullanmaya da başladım. Eşimi malesef ikna edemedim bu konuda doğallığına kendisi güvenmiyor. Ben ise kullandıgım gibi lekenmem oldu çok hafif. İyiye yordum belki içimi temizliyo dur diye

Amin canım inşaAllah. Ben guvenerek aldım ve kullanmaya da başladım. Eşimi malesef ikna edemedim bu konuda doğallığına kendisi güvenmiyor. Ben ise kullandıgım gibi lekenmem oldu çok hafif. İyiye yordum belki içimi temizliyo dur diye
Canım bende lekelenme olmadı bişey diyemem o yüzden ama doğal ilk hamileliğime bu vesile oldu şimdi yine hamileyim bundada bal tarçın çörek otu kürü yaptım öylelikle hamile kaldım

Canım bende lekelenme olmadı bişey diyemem o yüzden ama doğal ilk hamileliğime bu vesile oldu şimdi yine hamileyim bundada bal tarçın çörek otu kürü yaptım öylelikle hamile kaldım
Allah analı babalı sağlıklı Bi şekilde büyütsün. Bize de nasip eder inşallah 🤲

Back
X