- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Sersellseraell
-
Genelde kürtaja yöneliyor doktorlar kuzum parça kalmış olsaydı sende çok ciddi belirtiler olurdu allah korusun zehirleme bile yapabiliyor kalan parçalarPeki kaldiysa parca nasil dusecek
Ben iyiyim .) Gogsumde ki aşırı hassasiyet dışında biseyim yokGenelde kürtaja yöneliyor doktorlar kuzum parça kalmış olsaydı sende çok ciddi belirtiler olurdu allah korusun zehirleme bile yapabiliyor kalan parçalar
5 marta başlayıp 16 martta kanaması bitmiş 12 gün sürdü demiş 13 gün geçmiş üstünden 4 gündür test pızitif çıkıyor diyor kanama bitikten hemen sonra bile yumurtlasa 8 gün sonra testte net çıkması imkansız değilminbende kimyasal gebelik yaşadım doktorum bana 0lanana kadar bakıcaz bhcgne dedi parça kalmaması içinGenelde kürtaja yöneliyor doktorlar kuzum parça kalmış olsaydı sende çok ciddi belirtiler olurdu allah korusun zehirleme bile yapabiliyor kalan parçalar
Bulantı kusma baş dönmesi baş ağrısı ani tansiyon düşüklüğü yada yükselmesine sebebiyet veriyor ben ikinci ihtimali düşünüyorum neden se hamilesinizBen iyiyim .) Gogsumde ki aşırı hassasiyet dışında biseyim yok
Canım belki çok erken sıfırlandı benim de 8 düşüğüm var aynı günde bile sıfırlanan değeri bilirim o yüzen olabilme ihtimali çok ama çok yüksek belki yumurtlama kanaması akıntısı da birleşti o sürece bilemeyiz ki5 marta başlayıp 16 martta kanaması bitmiş 12 gün sürdü demiş 13 gün geçmiş üstünden 4 gündür test pızitif çıkıyor diyor kanama bitikten hemen sonra bile yumurtlasa 8 gün sonra testte net çıkması imkansız değilminbende kimyasal gebelik yaşadım doktorum bana 0lanana kadar bakıcaz bhcgne dedi parça kalmaması için
12 gün kanama sürmüş ya kanamalıyken ikişkiye girmemiştir herhaldeCanım belki çok erken sıfırlandı benim de 8 düşüğüm var aynı günde bile sıfırlanan değeri bilirim o yüzen olabilme ihtimali çok ama çok yüksek belki yumurtlama kanaması akıntısı da birleşti o sürece bilemeyiz ki
Peki soralım konu sahibine özel olcak ama kanama çok yoğumuydu ve ilişki mümkün oldu mu12 gün kanama sürmüş ya kanamalıyken ikişkiye girmemiştir herhalde
Konuya aciklik getireyim lekelenmelerim bi gun aksama kadar hic olmuyodu aksam 1 tirnak ucu kadar geliyodu bizde o arada kanama bitti sanip iliski yaptık. Ertesi gun gene cok az geldi leke.Peki soralım konu sahibine özel olcak ama kanama çok yoğumuydu ve ilişki mümkün oldu mu
Aynen hata demişki 2 gün yoğun 12 gün lekelenme şeklimde eğer kanamalı ilişki yaşamadıysa 5 marta kanaması başlamış 18inde bitmiş olması lazım yani 4 gündürde test pozitif çıkıyo diyo 6 günde hamilelik kanda bile çıkmaz sizde biliyosunuzki lekelenmesi varken ilişki yaşadıysa hamile olabilirPeki soralım konu sahibine özel olcak ama kanama çok yoğumuydu ve ilişki mümkün oldu mu
O zaman hamilesin canımKonuya aciklik getireyim lekelenmelerim bi gun aksama kadar hic olmuyodu aksam 1 tirnak ucu kadar geliyodu bizde o arada kanama bitti sanip iliski yaptık. Ertesi gun gene cok az geldi leke.
bi kan tahlili yaptırın siz netleşirKonuya aciklik getireyim lekelenmelerim bi gun aksama kadar hic olmuyodu aksam 1 tirnak ucu kadar geliyodu bizde o arada kanama bitti sanip iliski yaptık. Ertesi gun gene cok az geldi leke.
Evet leke varken yaptik ben bitti sandim ama ertesi gun tekrar lekelenme geldi. Yani benim testi yaptigimda uzerinden 11 gun geçmişti. Toplam sureyi soyledim 12 gun diyeAynen hata demişki 2 gün yoğun 12 gün lekelenme şeklimde eğer kanamalı ilişki yaşamadıysa 5 marta kanaması başlamış 18inde bitmiş olması lazım yani 4 gündürde test pozitif çıkıyo diyo 6 günde hamilelik kanda bile çıkmaz sizde biliyosunuzki lekelenmesi varken ilişki yaşadıysa hamile olabilir
Dub regl oldum.(Merak ettim hamilemiymissiniz?
Dun kan tahlili yaptirdim degerim 38 cikti 29 subatta 122 cikan deger daha sıfırlaanmamis.Benim 3 ocakta 23binlik olan deger subat 6 da sifirlanmisti. Siz ara ara test yapin bence tek teste bagli kalmayin.
Ben de kimyasal yaşadım 3 ay önce ve bugün betam 300 tekrar hamileyim 2.kez hamilelikte tekrar kimyasal a döner mi acaba sizin nasıl oldu gebeliğinizKanamayla birlikte sıfırlanıyor bende yaşadım ve 2 ay sonra hamile kaldım muhtemelen hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?