Kimyasaldan sonra gebelik

Sersellseraell

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
28
10
8
34
Selam hanimlar. Ben gecen subat ayinda kimyasal gebelik gecirdim.29 subatta betam 200 den 122 ye düştü. Doktor kimyasal geçiriyorsun kanama bekleyecegiz dedi.bir daha kan aldırmadi.5 martta kanamam geldi.kanamanin ilk 2 günü yogun parca seklinde dustu sonra lekelenme seklinde 12 gun sürdü.biz korunmadan devam ettik. Fakat yaklasik 4 gundur gebelik testim pozitif gosteriyor.fotoyu ekledim. Hamilemiyim acaba yoksa kimyasalin kalıntısı mi. O gunden bu gune beta sifirlanmistir dimi ya

Eklentiler

• 20200328_164203.webp
    8 KB · Görüntüleme: 111
Canım bu gebelik testi değil ki ovülasyon testi üzgünüm hamile değilsin yumurtluyorsun

Bence çok fazla umutlanmayın çünkü hcg kanda hemen sıfırlanmıyor diye biliyorum. Inşallah hamilesinizdir tabi.

1 ay olacak nerdeyse kalmamıştır o bitmiş tekrar kalmışsındır koyulaşırsa bilki yeni gebelik ama koyulaşmaz aynı kalırsa o zaman parça kalmış beta Hcg sıfırlaNammış demek olur

Kanamayla birlikte sıfırlanıyor bende yaşadım ve 2 ay sonra hamile kaldım muhtemelen hamilesin

Bat :2 Nisan bu da benim ki eğer kaldıysan çok erken yumurtladın canım ya benim test ruh gibi baksana

Eklentiler

• E9A7176A-052C-4254-82FA-1C3FE58BF25D.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…