- 27 Mart 2020
- 28
- 10
- 8
- 34
- Konu Sahibi Sersellseraell
-
Canım bu gebelik testi değil ki ovülasyon testi üzgünüm hamile değilsin yumurtluyorsunSelam hanimlar. Ben gecen subat ayinda kimyasal gebelik gecirdim.29 subatta betam 200 den 122 ye düştü. Doktor kimyasal geçiriyorsun kanama bekleyecegiz dedi.bir daha kan aldırmadi.5 martta kanamam geldi.kanamanin ilk 2 günü yogun parca seklinde dustu sonra lekelenme seklinde 12 gun sürdü.biz korunmadan devam ettik. Fakat yaklasik 4 gundur gebelik testim pozitif gosteriyor.fotoyu ekledim. Hamilemiyim acaba yoksa kimyasalin kalıntısı mi. O gunden bu gune beta sifirlanmistir dimi ya
Canım bu gebelik testi değil ki ovülasyon testi üzgünüm hamile değilsin yanlislikla ovulasyonu da yuklemisimgebelik yukluyorum simdi
Kaç gün oldu Kimyasal olalıKimyasalin kalintisi degildir dimi
Oda olabilir offBence çok fazla umutlanmayın çünkü hcg kanda hemen sıfırlanmıyor diye biliyorum. Inşallah hamilesinizdir tabi.
1 ay olacak nerdeyse kalmamıştır o bitmiş tekrar kalmışsındır koyulaşırsa bilki yeni gebelik ama koyulaşmaz aynı kalırsa o zaman parça kalmış beta Hcg sıfırlaNammış demek olur
[/QUOTE reglimi bekleyecegim o zaman 5 nisan
Kanamayla birlikte sıfırlanıyor bende yaşadım ve 2 ay sonra hamile kaldım muhtemelen hamilesinSelam hanimlar. Ben gecen subat ayinda kimyasal gebelik gecirdim.29 subatta betam 200 den 122 ye düştü. Doktor kimyasal geçiriyorsun kanama bekleyecegiz dedi.bir daha kan aldırmadi.5 martta kanamam geldi.kanamanin ilk 2 günü yogun parca seklinde dustu sonra lekelenme seklinde 12 gun sürdü.biz korunmadan devam ettik. Fakat yaklasik 4 gundur gebelik testim pozitif gosteriyor.fotoyu ekledim. Hamilemiyim acaba yoksa kimyasalin kalıntısı mi. O gunden bu gune beta sifirlanmistir dimi ya
Ya cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz icin umarim oyledirKanamayla birlikte sıfırlanıyor bende yaşadım ve 2 ay sonra hamile kaldım muhtemelen hamilesin
kanama başladıktan sonra kaç gün geçmiş oldu üstündenYa cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz icin umarim oyledir
canim yumurtlamadan sonra 11 en erken belli oluyor genelde gebelikAllah Allah. 5 Martta regl olduysanız bu kadar çabuk hamile kalınır mı bilmiyorum ki:/
Bugun kanamadan sonra 24. Günkanama başladıktan sonra kaç gün geçmiş oldu üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?